Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Συνεχίζεται για δεύτερη μέρα σήμερα η κινητοποίηση των κατοίκων του Νομού Καβάλας για να στηρίξουν τους πυροπαθείς της Αττικής. Τρόφιμα- φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώνονται στο ισόγειο του Επιμελητηρίου και στο Δημοτικό Κήπο. Αποθηκεύονται στο γυμναστήριο του 12ου δημοτικού. Συγκινητική προσφορά και από τους πρόσφυγες της δομής του Ασημακοπούλου. Πλήθος ανακοινώσεων από φορείς- συλλόγους- σωματεία. Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων των πυρκαγιών στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Παγγαίου.

 

Από τον προσεχή Αύγουστο θέλει να εφαρμόσει ο Δήμος Νέστου την απόφαση κίνησης μεγάλων φορτηγών στο λιμάνι της Κεραμωτής. Σύσκεψη έγινε χθες στη Χρυσούπολη. Πρέπει να εγκριθούν τα νέα δρομολόγια από το λιμάνι «Φίλιππος Β» από το Σ.Α.Σ. Στις 10 το πρωί στο δημαρχείο μία ακόμη σύσκεψη για την όδευση του ΤΑΡ. Το μεσημέρι οι εκπρόσωποι του ΤΑΡ συναντούν σε χωριστό ραντεβού τον Θέμη Καλπακίδη. Δεν υπάρχουν νέα από την Εγνατία Οδό Α.Ε. για τα διόδια στην Παράκαμψη. Ανακοινώνονται σήμερα οι εκδηλώσεις της Ιεράς Μητρόπολης για τον ένα χρόνο από το θάνατο του Προκόπιου. Θα γίνουν κανονικά την Κυριακή.

 

Δικαιώθηκαν στο δικαστήριο και πληρώθηκαν μισθό ενός μήνα 3 πρώην εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΚ. Αρχικά επελέγησαν για 8μηνο αλλά μετά από έλεγχο βρέθηκε να έχουν προσληφθεί με λάθος απόφαση. Γεμάτα φεύγουν τα πλοία από το λιμάνι της Καβάλας για τα νησιά του Β. Αιγαίου. Συνεχίζει να περιμένει αδειοδότηση για να αρχίσει δρομολόγια από Καβάλα για Λιμένα το υδροπτέρυγο. Τεχνική παρέμβαση αποκατάστασης του οδοστρώματος έγινε χθες στις Κρηνίδες. Νέα ανακοίνωση του Συλλόγου Εθελοντών κατά του Καρκίνου, ζητά παραμονή Κασαράκη ως το τέλος του έτους. Ερώτηση Νίκου Παναγιωτόπουλου για τους πλημμυροπαθείς του Νέστου.

 

Κανονικά θα γίνουν Σάββατο και Κυριακή οι εκδηλώσεις στη Χωράφα. Σύλληψη για παρεμπόριο στη Νέα Πέραμο. Μάλλον μετά τον 15Αυγουστο θα γίνει το φεστιβάλ Πλάι στο Κύμα στην Κεραμωτή.

 

Τους ποδοσφαιριστές Γεμιστό, Τουμανίδη, Γαβριηλίδη ανακοίνωσε χθες βράδυ ο ΑΟΚ. Τη Δευτέρα 13 Αυγούστου η κλήρωση του κυπέλλου Ελλάδας, ο ΑΟΚ συμμετέχει ως εκπρόσωπο της ΕΠΣ Καβάλας.

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο

«Παράξενο Ζευγάρι» Του Νηλ Σάιμον με τους Γιάννη Ζουγανέλη και Βλαδίμηρο Κυριακίδη Πέμπτη 2 Αυγούστου στο Φρούριο

Επόμενο άρθρο

Ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ είδε από κοντά τα λάθος διόδια