Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα η χθεσινή σύσκεψη στο Υπουργείο Περιβάλλοντος για το γνωστό θέμα της όδευσης του αγωγού ΤΑΡ. Ήταν μια πρωτοβουλία του Υπουργείου, παρουσία του Υπουργού κ. Σταθάκη αλλά χωρίς εκπροσώπους του ΤΑP. Υπέρ των αγροτών και κατοίκων των Φιλίππων η Δήμαρχος. «Βλέπω πλήρες αδιέξοδο» είπε μετά τη σύσκεψη ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Το υπουργείο στέλνει στον πρώην Δήμο Φιλίππων επιθεωρητή περιβάλλοντος για νέα δειγματοληψία εδάφους ενώ για το θέμα γνωμοδοτεί και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

 

Μετά το Πάσχα θα επαναλειτουργήσουν τα δύο νηπιαγωγεία και το δημοτικό σχολείο Λιμεναρίων. Κανονικά λειτουργούν σήμερα το γυμνάσιο και το λύκειο της περιοχής. Ο Δήμος Καβάλας ανακοίνωσε τη διανομή τροφίμων από το Κ. Παντοπωλείο. Θα γίνει τις επόμενες ημέρες. Χωρίς την αντιπολίτευση, που συνεχίζει να ασκεί κριτική στη διοίκηση, συνεδρίασε χθες το συμβούλιο του Επιμελητηρίου. Ευθύνες μόνο στους άλλους όσον αφορά τα προβλήματα της ΔΕΥΑΚ, επέρριψε ο Νίκος Ξανθόπουλος στη χθεσινή εκδήλωση του. Αθρόα η συμμετοχή των εργαζόμενων στην εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου του σωματείου. Κανείς δεν βιάζεται για την αξιοποίηση των νέων υποδομών στο κτίριο του πρώην Εθνικού Οργανισμού Καπνού. Σταματημένο το πρώτο δημοτικό έργο, δεν χρησιμοποιεί το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης το χώρο που εξασφάλισε εις βάρος του μουσείου καπνού.

 

Ιδιόκτητα γραφεία στο κέντρο της πόλης για τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΚΚΕ. Απεργιακή συγκέντρωση του προσωπικού «Βοήθεια στο Σπίτι» το πρωί στην πλατεία Καπνεργάτη. Το απόγευμα στον ίδιο χώρο συγκέντρωση εκπαιδευτικών. Ο Δήμος Καβάλας παρουσιάζει το ελάχιστο ως σπουδαίο, αναφέρει σε χθεσινή ανακοίνωση του ο Θόδωρος Μουριάδης. Σε ναυτικό μουσείο μετατρέπεται ο πρώην παιδότοπος Νεφέλες στη Ραψάνη. Ίδιοι με πέρσι οι σπουδαστές του ΤΕΙ που θα εισαχθούν σε αυτό με τις προσεχείς πανελλήνιες εξετάσεις.

 

Βραδιά κλασικής μουσικής με το τρίο του Μονάχου το βράδυ στη Στέγη Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών. Σε εκδήλωση του μορφωτικού ιδρύματος της ΕΣΗΕΜΘ στη Θεσσαλονίκη θα λάβει μέρος το Σάββατο η ορχήστρα του Μουσικού σχολείου Καβάλας. 200 παιδιά πέρασαν δύο ημέρες από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη για τις εκδηλώσεις αφιερωμένες στην Παγκόσμια Μέρα Παιδικού Βιβλίου.

 

Την Τετάρτη 11 Απριλίου το πρώτο ματς του ΑΟΚ για το κύπελλο ερασιτεχνών. Υποδέχεται στο «Ανθή Καραγιάννη» τη Θράκη Φερρών Από τις Σέρρες ο διαιτητής της αναμέτρησης της Κυριακής, στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Την Κυριακή ο Νίκος Καραγεωργίου παρακολουθεί τουρνουά ακαδημιών που οργανώνει η ΕΠΣ Καβάλας.

 

Προηγούμενο άρθρο

Μία πρωτοβουλία μαθητών και εκπαιδευτικών στην Καβάλα για τον ρόλο της πολυγλωσσίας!

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά απο τον Νίκο Γενικόπουλο