Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 30 ΜΑΗ 2024

Το Ανοιχτό Κολυμβητήριο ζητούν από το Δήμο Καβάλας το ΤΑΙΠΕΔ και ο ΟΛΚ. Θέλουν να εντάξουν την περιοχή σε σχέδιο ανάπλασης αφού μπροστά του επιθυμούν να αναπτύξουν περισσότερο τις πλωτές εξέδρες. Σχεδιάζουν κατασκευή μαρίνας, τη διαχείριση της οποίας θα αναθέσουν σε ιδιώτη. Ο Δ. Σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ Δημήτρης Πολίτης ήταν στην Καβάλα την Τρίτη αλλά δεν συναντήθηκε με το Δήμαρχο. Κατά πληροφορίες ο κ. Μουριάδης προφασίστηκε άλλη υποχρέωση, προκειμένου να κάνει γνωστή τη δυσαρέσκεια του για τον τρόπο που ο Δήμος αντιμετωπίζεται από την ΕΤΑΔ σχετικά με την Καλαμίτσα.

 

Στη θέση τους θα είναι από το Σάββατο 1η Ιουνίου στις πολυσύχναστες παραλίες της Καβάλας οι ναυαγοσώστες. Αγώνας δρόμου από τους υπόλοιπους Δήμους του Νομού ώστε να ολοκληρώσουν γρήγορα τη διαδικασία επιλογής εταιρίας ναυαγοσωστών. Έκπληξη προκαλεί το γεγονός ότι στον παραλιακό πεζόδρομο της Ν. Ηρακλείτσας τα ανοίκιαστα καταστήματα είναι φέτος περισσότερα σε σχέση με πέρσι. Πετυχημένη η χθεσινή άσκηση επί χάρτου, την ευθύνη της είχε η Πολιτική Προστασία της ΠΕ Καβάλας. Το σενάριο αναφέρονταν σε πυρκαγιά στο Παληό, με 4 διαφορετικά επεισόδια.

 

Για τα εκτελούμενα έργα αρμοδιότητας του Υπουργείου του μίλησε ο Υπουργός Χρήστος Σταϊκούρας που δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες περιόδευσε στην Καβάλα. Σε κινητοποίηση η οργάνωση του ΠΑΣΟΚ Καβάλας για την προετοιμασία της επίσκεψης Ανδρουλάκη. Το απόγευμα στην παραλία προεκλογική εκδήλωση του ΚΚΕ. Στη Μεγάλη Λέσχη συνεδριάζει το πρωί η Επιτροπή Παρακολούθησης του ΕΣΠΑ ΑΜΘ.

 

Η Μέριμνα του Παιδιού και ο Νομαρχιακός Σύλλογος ΑμΕΑ προτείνεται από την Περιφέρεια να επιχορηγηθούν από το κράτος. Η Μυρσίνη Χρυσαφούδη νέα πρόεδρος στο διοικητικό συμβούλιο των κατασκηνώσεων της Νέας Περάμου. Σύλληψη άνδρα στην Καβάλα που είχε στο αυτοκίνητο του πιστόλι κρότου. Στο 70% οι προκρατήσεις στη Θάσο για το Καλοκαίρι, τουλάχιστον 30 τα καινούργια τουριστικά καταλύματα. Την Παρασκευή 7 και τη Δευτέρα 10 Ιουνίου δεν θα γίνουν μαθήματα στο Πανεπιστήμιο της Καβάλας, ο λόγος είναι οι ευρωεκλογές. Συνεχίζει για ακόμη 5 χρόνια το αρχαιολογικό του πρόγραμμα στην αρχαία Πέργαμο του Δήμου Παγγαίου το Σουηδικό Ινστιτούτο Αθηνών.

 

Η επιτροπή αδειοδότησης έκανε έλεγχο χθες στο «Ανθή Καραγιάννη», πληροφορίες αναφέρουν ότι θα χορηγήσει άδεια για αγώνες SL2. Κρίσιμος ωστόσο θα είναι ο επόμενος έλεγχος, από αντιπροσωπεία της SL2.

Προηγούμενο άρθρο

ΤΑΙΠΕΔ και ΟΛΚ ζητούν το ανοιχτό κολυμβητήριο για να κάνουν ανάπλαση

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο