Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024

Λήγει το θέμα της αποχώρησης του διευθυντή του Ογκολογικού τμήματος του Νοσοκομείου. Ο γιατρός Αναστάσιος Βαγιωνάς ανακάλεσε οριστικά την παραίτηση του. Παύει να ισχύει η προθεσμία που έδωσε ως τις 24 Αυγούστου. Όπως ισχυρίζεται πρέπει να δοθεί χρόνος για να υλοποιηθούν όσα ζητά. Πιθανότατα να υπήρξε μια πρώτη θετική αντίδραση στα ζητήματα που έθεσε. Όλα αυτά σημαίνουν ότι το τμήμα επανέρχεται στην ηρεμία του αν και η προσπάθεια αναβάθμισης του σε κλινική πρέπει να συνεχιστεί.

 

Διακοπή ρεύματος χθες βράδυ στη συνοικία των Πεντακοσίων. Νέα προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα πήρε χθες από τον Ανακριτή ο 53χρονος κάτοικος Κρηνίδων που την Παρασκευή τραυμάτισε με μαχαίρι δύο θαμώνες καφενείου. Στις πρώτες του καταθέσεις ισχυρίστηκε ότι δεν προκάλεσε αυτός το επεισόδιο. Δεν βρέθηκε ο σουγιάς που χρησιμοποίησε όταν επιτέθηκε στους δύο τραυματίες. Επιβεβαιώνει τις πληροφορίες ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Χαλκερού, στους δρόμους της περιοχής κυκλοφορούν πολλά αδέσποτα άλογα. Περίπου 2.000 πολίτες του Νομού Καβάλας υπόγραψαν ως χθες το ψήφισμα για την μη υποβάθμιση των δημοτικών σχολείων. Η προθεσμία συλλογής υπογραφών λήγει σήμερα. Ως το τέλος του Καλοκαιριού θα συνεχιστούν οι εργασίες για την αντιπυρική ζώνη έξω και γύρω από το Νοσοκομείο.

 

77χρονος πνίγηκε χθες το πρωί στην παραλία του Ποντολιβάδου. Αποδέχθηκε την πρόσκληση των τοπικών παραγόντων κι έτσι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος θα παραστεί το Φθινόπωρο στις εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια της Ιεράς Μητρόπολης ΦΝΘ. Υπέρ της ενότητας του κόμματος οι αποφάσεις της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, εκτιμά ο πρώην βουλευτής Κώστας Μορφίδης. Οριστικά υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου, αν γίνουν εκλογές στο τέλος του έτους, ο Μάρκος Δέμπας. Ανακοινώθηκαν οι 6 ειδικότητες του σχολείου της ΔΥΠΑ στην Καβάλα, τα μαθήματα ξεκινούν το Φθινόπωρο.

 

Από σήμερα και για μία τουλάχιστον εβδομάδα ο Δήμος Καβάλας θα διαθέτει κλιματιζόμενους χώρους σε πολίτες, στα ΚΑΠΗ Βύρωνα και Ποταμουδίων. Από τις 10 το πρωί ως τις 8 το απόγευμα. Ίδια απόφαση και από το Δήμο Παγγαίου. Καθηγητής της Αρχιτεκτονικής του Μετσόβιου Πολυτεχνείου συντάσσεται με τις απόψεις των πολιτών για να μην αποχωρήσει η Στέγη από το κτίριο της οδού Κύπρου. Την Τετάρτη 24 Ιουλίου στην παραλία μουσική εκδήλωση με τη φιλαρμονική του Δ’ Σώματος Στρατού.

 

Ο Νίκος Κοσκινάς εκπρόσωπος του ΑΟΚ στη συνέλευση της SL2. Το αργότερο την Παρασκευή ανακοινώνεται ο προπονητής, το επιτελείο του και ο τεχνικός διευθυντής. Άμεσα έκδοση συμβολαιογραφικής πράξης για τη νέα ΠΑΕ. Πρωταθλήτρια Ελλάδας η ομάδα του Σκακιστικού Ομίλου Καβάλας. Οι αγώνες τελειώνουν σήμερα στα Τρίκαλα.

Προηγούμενο άρθρο

Νέα προθεσμία για την απολογία, δεν βρέθηκε ο σουγιάς που χρησιμοποίησε

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο