Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

Εντός των ημερών θα γίνει στο Δημαρχείο σύσκεψη για το μέλλον της πιάτσας των ταξί στην πλατεία Καπνεργάτη. Πρόκειται να εξεταστεί η πρόταση του σωματείου των ταξί, αυτά να σταθμεύουν εντός του δημοτικού κήπου και μπροστά από το κτίριο του ΟΤΕ. Αν η πρόταση γίνει δεκτή τότε στην πιάτσα θα μπορούν να εξυπηρετούνται 8 έως 10 αυτοκίνητα. Σημαντικό ρόλο παίζει το καθεστώς στην περιοχή και πόσο εφικτή είναι η αλλαγή. Λέγεται ότι αυτό εξετάστηκε στο παρελθόν χωρίς τότε να προκύψουν προβλήματα ή αντιρρήσεις.

 

Λακκούβα στη διασταύρωση των οδών Ομονοίας και Φιλώτα- στο κέντρο της πόλης- έγινε αιτία να πέσει και τραυματιστεί πεζή. Η λακκούβα έκλεισε αμέσως μετά. Ψηφίζουν σήμερα το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου τους οι εργαζόμενοι στη ΔΕΥΑΚ. Πρώτη φορά στις εκλογές συμμετέχουν δύο ψηφοδέλτια. Ο ΟΛΚ επαναλαμβάνει το διαγωνισμό για την εκμίσθωση περιπτέρου στην παραλία. Στην πρώτη πρόσκληση δεν υπήρξε ενδιαφερόμενος. Το αναψυκτήριο στο Πάρκο νοικιάζει ο Δήμος. Ούτε φέτος θα γίνει το φεστιβάλ της Παλιάς Καβάλας, πέρσι είχε μετατεθεί για το τέλος Καλοκαιριού αλλά δεν είχε πραγματοποιηθεί λόγω των πυρκαγιών.

 

«Κανείς δεν περίμενε τόσο χαμηλό ποσοστό της ΝΔ» είπε για τις Ευρωεκλογές ο Γιώργος Καλαντζής. Ο Λεωνίδας Παππάς δήλωσε ότι οι υποψηφιότητες Ζαγοράκη και Βερούλη βοήθησαν το ΠΑΣΟΚ. Στην Αθήνα ταξιδεύει ο Δήμαρχος για μία ακόμη συνάντηση στην ΕΤΑΔ με θέμα την Καλαμίτσα. Μεγάλη έκπτωση δημοτικών τελών στους επαγγελματίες του Αγίου Νικολάου και της πλατείας Καπνεργάτη προτείνει ο Ηλίας Καλανταρίδης. Νέα προσπάθεια του Γιάννη Πασχαλίδη για να αποζημιωθούν οι αγρότες των Αντιφιλίππων, οι εκτάσεις των οποίων δεσμεύτηκαν για καιρό λόγω της συντριβής του αεροπλάνου.

 

Ο Σταθμός Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου ευχαριστεί τους εθελοντές αιμοδότες για την προσφορά αίματος. Σημαντικές διακρίσεις του τμήματος Χημείας του Δημοκρίτειου που λειτουργεί στην Καβάλα. Στα Κάστρα της Νέας Περάμου σε εκδήλωση του Δήμου Παγγαίου θα τραγουδήσει στις 26 Ιουλίου η Άλκηστη Πρωτοψάλτη. Πετυχημένη η εκδρομή του Φυσιολατρικού Ομίλου στη Μάλτα.

 

Θέμα λίγων ημερών είναι η ανακοίνωση του ονόματος του νέου προπονητή του ΑΟΚ. Διέπρεψε ο Γρηγόρης Μοσχοφίδης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα άρσης βαρών σε πάγκο. Ο Ντέϊβντ Ίγκραμ έρχεται πάλι στην Καβάλα, σε προπονητικό καμπ που οργανώνει η ομάδα μπάσκετ της Αγίας Βαρβάρας.

 

Προηγούμενο άρθρο

Για την ενοικίαση του περιπτέρου δεν ενδιαφέρθηκε κανείς!

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο