Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 17 ΟΚΤΩΒΡΗ 2024

Σε αγώνα δρόμου έχουν επιδοθεί τις τελευταίες μέρες οι ιδιώτες που σύντομα θα αναλάβουν να λειτουργήσουν το νέο λιμάνι. Επειδή αυτό δεν είναι έτοιμο για την αλλαγή, καταβάλλεται προσπάθεια να τηρηθούν όλες οι προθεσμίες. Το αργότερο την 1η Νοέμβρη το νέο λιμάνι θα πρέπει να ενταχθεί στην αρμοδιότητα του υπό παραχωρησιούχου. Πιο μπροστά επιδιώκεται να γίνει εκδήλωση παράδοσης παραλαβής. Οι διαβουλεύσεις και εργασίες έγιναν χθες και προχθές και στον Οργανισμό Λιμένα Καβάλας.

 

70 υποψήφιους του παρουσίασε σε εκδήλωση χθες το απόγευμα στο Λούσυ ο υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιάννης Σαρρής. Πέντε τουλάχιστον σωματεία της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Βιοτεχνών έκαναν ή θα κάνουν εκλογές, την Άνοιξη του 2025 εκλογές στην Ομοσπονδία. Ο Γιώργος Βαφείδης πρώτος σε σταυρούς στις εκλογές των Καφεζυθοπωλών. Αρχές του μήνα εκλογή συνέδρων στην οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας. Για το συνέδριο της Νέας Αριστεράς ετοιμάζεται η τοπική οργάνωση.

 

Με ανακοίνωση του ο Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας στηρίζει την σημερινή κινητοποίηση των γιατρών του ΕΣΥ. Κατά πλειοψηφία η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για να γίνει το Παληό δημοτική κοινότητα. 486 τα βρέφη και νήπια φέτος στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς. Αντίθετοι στην αυξημένη φορολογία στα καύσιμα μία ακόμη φορά οι βενζινοπώλες της Καβάλας. Στο συνέδριο συνταξιούχων ΙΚΑ στην Αθήνα μίλησε εκπρόσωπος του σωματείου της Καβάλας ο Παύλος Βουλγαρίδης. Τέσσερις εργάτες θα προσλάβει η Αρχαιολογική υπηρεσία, αιτήσεις ως την Παρασκευή 25 Οκτώβρη. Στον Σκάϊ συνέντευξη του Νίκου Παναγιωτόπουλου. Με τον Γενικό Γραμματέα Ενεργειακών Πόρων και Υποδομών συναντήθηκε η Αγγελική Δεληκάρη.

 

29 και 30 Νοέμβρη στη Μεγάλη Λέσχη πανελλήνιο συνέδριο του Νοσοκομείου για τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίλας. Από σήμερα εκδηλώσεις στη Θάσο για την αυριανή της γιορτή και για τα 100 χρόνια της Ιεράς Μητρόπολης. Μαθητές και εκπαιδευτικοί από τη Γερμανία φιλοξενήθηκαν στο 6ο Γυμνάσιο. Το αρχαιολογικό μουσείο επισκέφθηκαν μαθητές και καθηγητές του σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας.

 

Νίκη του ΓΣΕ στη Θεσσαλονίκη επί του ΓΣΕ, η πρώτη στο πρωτάθλημα της Α2 στο μπάσκετ. Γυναίκα διαιτητής στο ματς του ΑΟΚ με τον Μακεδονικό. Με τον Υφυπουργό Αθλητισμού για αθλητικές εγκαταστάσεις σε Καβάλα και Νέα Πέραμο συναντήθηκε ο Γιάννης Πασχαλίδης.

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Ευχαριστήριο

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο