Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2024

Επεκτάθηκε ως την οδό Βενιζέλου το εργοτάξιο της πλατείας Καπνεργάτη. Αποχώρησαν από την πιάτσα παρά την αρχική τους άρνηση, οι ιδιοκτήτες Ταξί και τα οχήματα τους. Αρνούνται να χρησιμοποιήσουν τη νέα. Ζητούν να επανέλθουν στην παλιά όταν το έργο ολοκληρωθεί. Αυτό άλλωστε αποφάσισε η γενική τους συνέλευση. Προσφεύγουν κατά της πρόσφατης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, προτείνουν μία ακόμη φορά την παραμονή τους στον Δ.Κήπο. Με είσοδο σε αυτόν μέσω της οδού Κύπρου.

 

120 επιβάτες έφερε στην Καβάλα χθες το κρουαζιερόπλοιο «Diana». Οι περισσότεροι επισκέφθηκαν τον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων. Πιθανό νέο κρούσμα ευλογιάς των προβάτων, αυτή την φορά σε κτηνοτροφική μονάδα στο Δήμο Νέστου. Καπναποθήκη κοντά στο κέντρο της πόλης θα μετατραπεί σε ξενοδοχείο, αυτή είναι η πρόθεση του νέου της ιδιοκτήτη. Σημαντική χρηματική δωρεά εταιρίας του εξωτερικού στην Παιδόπολη. Τις θέσεις της Ελληνικής Κυβέρνησης για τους πρόσφυγες και μετανάστες μετέφερε στους εκπροσώπους της Γερμανικής ο Νίκος Παναγιωτόπουλος.

 

Ξανάρχισαν τα έργα στην οδό Κουντουριώτου, κατασκευάζεται νησίδα και κυκλικός κόμβος. Με τον Υπουργό Υγείας συναντήθηκε το σωματείο εργαζομένων στο Νοσοκομείο, ο Άδωνις Γεωργιάδης υποσχέθηκε πρόσληψη 40 νοσηλευτών με μπλοκάκι. Στον ΟΠΕΚΕΠΕ ο Γιάννης Πασχαλίδης, ομιλία στη Βουλή της Αγγελικής Δεληκάρη. Θα χρηματοδοτηθεί από την Περιφέρεια η κατασκευή ισόπεδου κυκλικού κόμβου στην είσοδο της Ελευθερούπολης, δήλωσε ο Θόδωρος Μαρκόπουλος. Περισσότερα, μεγαλύτερα και καλύτερα κρουαζιερόπλοια θα έρθουν στην Καβάλα το 2025 είπε στην ΕΤ3 ο Αντιδήμαρχος Τάκης Αγγελίδης. Ο Δήμαρχος Θάσου συζήτησε θέματα ηλεκτροδότησης του νησιού με εκπροσώπους του ΔΕΔΔΗΕ που τον επισκέφθηκαν στο γραφείο του.

 

Ο Γιώργος Μουρατίδης νέος πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου. Στις 7 το απόγευμα στο λιμάνι συγκέντρωση στη μνήμη του Παύλου Φύσσα. Αρτοκλασία υπέρ της υγείας των μελών του έκανε ο σύλλογος Τριτέκνων. Την Κυριακή εθελοντική αιμοδοσία στις Κρηνίδες, θα γίνει στο χώρο του ΚΑΠΗ. Σε τουριστική έκθεση στο Παρίσι προβάλλεται και η Θάσος.

 

Ο Βαγγέλης Κέρθι επέστρεψε στον ΑΟΚ. Με τον Αστέρα Τρίπολης θα παίξει η ομάδα μας στο κύπελλο, εφόσον αποκλείσει την ομάδα της Μυτιλήνης. Αυτοψία στους πυλώνες φωτισμού του «Ανθή Καραγιάννη» έκανε ιδιωτική εταιρία, εξετάζει την στατική τους επάρκεια.

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Πρώτη φορά στην Καβάλα το «SH Diana»

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο