Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

Αισθητή έκαναν την παρουσία τους στο κέντρο της πόλης, στην Παναγία και στις παραλίες οι επιβάτες του χθεσινού κρουαζιερόπλοιου. Άλλοι επέλεξαν σύντομες εκδρομές στην Ξάνθη και στον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων. Κυκλοφόρησαν και στην αγορά. Το κρουαζιερόπλοιο που ήρθε χθες και θα ξανάρθει σε μια εβδομάδα, είχε 4.000 επιβάτες και 1.000 άτομα πλήρωμα. Λόγω του μεγέθους του έμεινε εκτός λιμανιού. Εξυπηρετήθηκαν τα δρομολόγια με τις λάντζες από τον ΟΛΚ, που ικανοποίησε όλα τα αιτήματα της εταιρίας. Σε αυτό ειδικά το κρουαζιερόπλοιο πολλοί από τους επιβάτες ήταν νεαρής ηλικίας.

 

Προς προσωρινή διακοπή έργο ύδρευσης στην οδό Ύδρας λόγω αρχαιολογικών ευρημάτων. Αργά εκτελείται το έργο στην πλατεία Καπνεργάτη, δεν τελειώνει εντός του μήνα. Μετά από ντέρμπι, η ΔΑΚΕ πρώτη δύναμη στις εκλογές των εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας. Δεύτερο το ψηφοδέλτιο του ΠΑΜΕ. Πετυχημένη η εθελοντική αιμοδοσία των αστυνομικών, έγινε σε συνεργασία με το Νοσοκομείο. Από προχθές Δευτέρα νέα δρομολόγια για τα λεωφορεία του Αστικού ΚΤΕΛ, εκτελούνται και στη γραμμή Καλαμίτσα- Μπάτης. Μέχρι το μεσημέρι τα δρομολόγια για Προφήτη Ηλία, Νεάπολη, Βύρωνα και Δεξαμενή.

 

Αποζημιώσεις ζητούν οι αγρότες του Νέστου, δυνατός αέρας το βράδυ της περασμένης Παρασκευής επηρέασε αρνητικά πολλές καλλιέργειες. Ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Καβάλας, ζητά να στηριχθούν οι αναπληρώτριες για το διάστημα που είναι σε κατάσταση εγκυμοσύνης. Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Θάσου απαγόρευσε την στάθμευση μεγάλων φορτηγών το Καλοκαίρι στο λιμάνι της Σκάλας Καλλιράχης. Καταγγελία στην Πολεοδομία από τον Χαράλαμπο Χρυσανίδη, θα αφορά το έργο κατασκευής τοίχου κοντά στο Κρυονέρι. Χωρίς αλλαγές ο αριθμός των τεστ των Καβαλιωτών για τον κορωνοϊό. Και την προηγούμενη εβδομάδα όλα τα τεστ ήταν αρνητικά. Με 1,6 εκ ευρώ ο Δήμος Παγγαίου θα δημιουργήσει τοπικό πολεοδομικό σχέδιο. Αφορά το σύνολο του Δήμου.

 

Μαθητές του 1ου Γυμνασίου έκαναν δωρεά χρημάτων στο σύλλογο γονέων παιδιών με αυτισμό. Γονείς και κηδεμόνες του 5ου Γυμνασίου πραγματοποίησαν χθες βράδυ γιορτή στο σχολείο, αποχαιρέτησαν τους απόφοιτους μαθητές της Γ’ τάξης. Ομόφωνα ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Παγγαίου τη Λευκή Νύχτα στην Ελευθερούπολη την 1η Αυγούστου.

 

Το όνομα του Νίκου Καραμπετάκη ακούγεται όλο και συχνότερα για τη θέση του νέου προπονητή του ΑΟΚ. Το απόγευμα γενική συνέλευση, έναρξη διαδικασίας για τη νέα ΠΑΕ.

 

Προηγούμενο άρθρο

Οι επιβάτες του «Voyager Of The Seas» έκαναν αισθητή την παρουσία τους (φωτογραφίες)

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο