Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΗ 2024

Περιστατικό πτώσης πεζού στο έργο της πλατείας Καπνεργάτη σημειώθηκε χθες. Ατυχη γυναίκα τραυματίστηκε πολύ ελαφρά, μεγάλο ενδιαφέρον να τη βοηθήσουν έδειξαν οι περαστικοί. Χθες το μεσημέρι το έργο στο πάνω μέρος της πλατείας έλαβε μία ακόμη παράταση ενός μήνα. «Κανείς δεν γνωρίζει πότε θα τελειώσει το έργο στην πλατεία Καπνεργάτη» είπε στη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής η Αναστασία Ιωσηφίδου. Ο Αλέξης Γούλας απάντησε ότι το πάνω μέρος της πλατείας είναι σχεδόν έτοιμο.

Το τμήμα του Ερυθρού Σταυρού Καβάλας προσπαθεί να επωφεληθεί πιέσεων, να συμμετέχει στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου σε καλύτερη σειρά. Σύλλογοι και εθελοντές παρελαύνουν στην Καβάλα μετά τα σχολεία. Υπό συζήτηση αλλαγές στον κανονισμό στάθμευσης της Παναγίας, αύριο το απόγευμα ο αντιδήμαρχος Χρήστος Τσιτσιλικάκης σε ραντεβού με το σύλλογο κατοίκων. Για την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου προετοιμάζεται η επόμενη «Αλφαβητοπαρέλαση». Ως το τέλος της εβδομάδας παραμένει κλειστή λόγω έργων φυσικού αερίου η οδός Θ. Καβαλιώτου, διαμαρτύρονται για την ταλαιπωρία οι κάτοικοι της περιοχής.

Η Υφυπουργός Ανάπτυξης Άννα Μάνη Παπαδημητρίου είναι πολύ πιθανό να έρθει στην Καβάλα την Παρασκευή για την έκθεση του Επιμελητηρίου. Με την πρέσβη της Ολλανδίας συναντήθηκε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Για περίπου 1 ώρα χθες το πρωί ήταν εκτός λειτουργίας το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας της Nova, είχαν πρόβλημα οι πελάτες της εταιρίας σε όλο το Νομό. Την Τετάρτη 16 Οκτώβρη εκλογές στο σωματείο καφεζυθοπωλών. Την Κυριακή 13 Οκτώβρη οι συνταξιούχοι δημόσιοι υπάλληλοι. Ενεργειακή κοινότητα δημιούργησε η Περιφέρεια ΑΜΘ. Δύο γιατροί του Νοσοκομείου ανακάλεσαν την άδεια που έλαβαν πρόσφατα, δεν θα ασκήσουν ιδιωτικό έργο.

Καφενείο παιδιών και φεστιβάλ σοκολάτας στις παράλληλες δράσεις της KavalaExpo 2024. Η Σταυρούλα Γκουλούση παραμένει πρόεδρος του συλλόγου Εθελοντών κατά του Καρκίνου. Την Τετάρτη 9 Οκτώβρη παρουσιάζεται στη Δ. Βιβλιοθήκη η ποιητική συλλογή του Ευριπίδη Ταρασίδη. Δράσεις μαθητών του 2ου Γυμνασίου για την ευρωπαϊκή μέρα γλωσσών.

Στη 1 το μεσημέρι στη Μυτιλήνη ματς του ΑΟΚ για το κύπελλο Ελλάδας, αντίπαλος ο Αιγέας Πλωμαρίου. Ο Δήμαρχος Θόδωρος Μουριάδης συγχαίρει τον Γιώργο Καλαντζή για την εκλογή του στη νέα διοίκηση του ΣΕΓΑΣ.

Προηγούμενο άρθρο

Παρατάσεις και πτώσεις πεζών στο έργο της πλατείας Καπνεργάτη

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο