Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2024

Νέα στατιστικά στοιχεία για την επιβατική κίνηση σε όλα τα αεροδρόμια της χώρας που έγιναν γνωστά χθες, επιβεβαιώνουν την ανησυχία για το αεροδρόμιο της Καβάλας. Η μείωση επιβατών 13% στην Καβάλα είναι η μεγαλύτερη που διαπιστώνεται φέτος ενώ τα περισσότερα άλλα αεροδρόμια έχουν άνοδο στους επιβάτες που εξυπηρετούν. Αντίθετα το κεντρικό λιμάνι της πόλης είναι αυτό με τη μεγαλύτερη κίνηση στην ακτοπλοΐα στη Βόρεια Ελλάδα. Οι περισσότεροι επιβάτες πλοίων που αναχωρούν από την Καβάλα έχουν προορισμό τη Λήμνο.

 

Αισθητή έκαναν την παρουσία τους στην πόλη χθες το πρωί 4.000 επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου. Ένα ακόμη αναμένεται σήμερα, φέρνει 2.500 επιβάτες. Παρά τις προειδοποιήσεις ακόμη και για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, δεν έβρεξε χθες στο Νομό μας. Συνεχίζεται σήμερα και τελειώνει αύριο η συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας στο Δημαρχείο, προορισμός της οι πυρόπληκτοι στην Αττική. Μουσικοχορευτική εκδήλωση στη Θάσο διακόπηκε πρόωρα λόγω καταγγελίας από κάτοικο της περιοχής.

 

Στα επίπεδα του Καλοκαιριού του 2023 η κίνηση επιβατών στα λεωφορεία του Υπεραστικού ΚΤΕΛ. Παράνομες σταθμεύσεις ΙΧ εμποδίζουν τα λεωφορεία στα δρομολόγια τους στη Θάσο. Με την ευκαιρία του 15Αυγουστου συναντήθηκαν στη Θάσο οι Μητροπολίτης Στέφανος- Τοψίδης- Μαρκόπουλος- Κυριακίδης. Με απόφαση της Δημοτικής Επιτροπής δόθηκε παράταση ως τον Φεβρουάριο στο έργο κατασκευής νέου κυνοκομείου. Οι επιπλέον εργασίες αφορούν τον χώρο στην είσοδο του.

 

Στην Ελευθερούπολη την Κυριακή μια ακόμη εθελοντική αιμοδοσία, θα γίνει στο χώρο του ΚΑΠΗ. Εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη οργανώνει το εκκλησιαστικό συμβούλιο του ιερού ναού του Αγίου Νικολάου. Πολύς κόσμος χθες το απόγευμα στην εκκλησία του Αγίου Λουκά, σε μια μελωδική βραδιά χάρη στην ομάδα χορωδών υπό τη Σοφία Νεοχωρίτου.

 

Και ο Άλεξ Χατιντάτζι θέλει να βοηθήσει τον ΑΟΚ για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Θα τον συναντήσουν εκπρόσωποι του Ερασιτέχνη ΑΟΚ. Στις 7 το απόγευμα στο Βερούλειο το φιλικό με τον Βύρωνα.

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Και στη Θάσο εκδηλώσεις διακόπτονται λόγω καταγγελιών!

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο