Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΜΑΗ 2024

Πέντε μήνες είναι σταματημένο το έργο ανακαίνισης του Αμφιθεάτρου του Διοικητηρίου. Εν όψει εργασιών στατικής ενίσχυσης, άπαντες περιμένουν την ολοκλήρωση της εκπόνησης σχετικής μελέτης. Αμέσως μετά θα πρέπει να εξασφαλιστούν τα επιπλέον χρήματα που απαιτούνται. Το έργο ξεκίνησε το Φθινόπωρο, έγιναν αποξηλώσεις παλαιού εξοπλισμού αλλά σταμάτησε μόλις διαπιστώθηκε ανάγκη ενίσχυσης των θεμελίων του κτιρίου. Η μελέτη όλο είναι έτοιμη να παραδοθεί κι όλο αναμένεται.

 

Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Νίκος Φίλης και Αλέξης Γεωργούλης ήταν χθες στην Καβάλα. Το Σάββατο θα είναι στην περιοχή ο Μανώλης Κεφαλογιάννης και η Μιλένα Αποστολάκη. Χλιαρή για την Καβάλα η χθεσινή απεργία των δημοσίων υπαλλήλων αλλά και η απεργιακή συγκέντρωση στο Διοικητήριο. Αύριο εκλογές στην ΕΛΜΕ, θα γίνουν στο 6ο Λύκειο. Στη Θάσο ήταν η Αγγελική Δεληκάρη, είχε συνάντηση με το Δήμαρχο Λευτέρη Κυριακίδη. Μόνο οι βουλευτές της ΝΔ ψήφισαν θετικά στην Επιτροπή της Βουλής τη σύμβαση υπό παραχώρησης του νέου λιμανιού. Επακολουθεί συζήτηση στην Ολομέλεια.

 

Απόστολος Παυλίδης και Σωτήρης Λαζαρίδης συμφώνησαν ότι η συνεργασία των παρατάξεων τους στη διοίκηση του τμήματος ΤΕΕ ΑΜ είναι πολύ πιθανό να συνεχιστεί. Ικανοποιητική η κίνηση των επιβατών του κρουαζιερόπλοιου στην αγορά. Επόμενη άφιξη την Τρίτη 4 Ιουνίου. Τον Ιούνιο πυροσβεστικό ελικόπτερο στο αεροδρόμιο. Από χθες στη διάθεση των πυροσβεστικών υπηρεσιών τα Πετζετέλ. Το απόγευμα εκδήλωση ενημέρωση στα μέλη του από τον Πανθασιακό σύλλογο επαγγελματιών. Η τουριστική κίνηση στη Θάσο μετά το Πάσχα δεν είναι μεγάλη κι έτσι θα συνεχίσει ως τα μέσα Ιουνίου, δήλωσε η πρόεδρος του συλλόγου Θώμη Λουλούδη.

 

Μέχρι τις 10 Ιούνη οι συμμετοχές για την 5νθήμερη εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη, οργανώνεται από το εκκλησιαστικό συμβούλιο του ιερού ναού του Αγίου Νικολάου. Το βράδυ στο θεατράκι της Στέγης μια ακόμη παράσταση του έργου «Ντόκτορ Τσέχωφ».

 

Συνάντηση με τον Υπουργό Αθλητισμού Βρούτση θα έχει σήμερα στην Αθήνα ο Θόδωρος Μουριάδης.

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Πέντε μήνες σταματημένο έργο ανακαίνισης του Αμφιθεάτρου

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά απο τον Νίκο Γενικόπουλο