Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΗ 2024

 Την Παρασκευή το μεσημέρι λήγει η προθεσμία κατάθεσης υποψηφιοτήτων στις εκλογές του Επιμελητηρίου. Δεδομένη η συμμετοχή του Γιάννη Παναγιωτίδη και του Γιάννη Σαρρή. Φήμες ότι θα υπάρξει ψηφοδέλτιο και από επαγγελματίες του ΠΑΜΕ. Αν η προσπάθεια δεν έχει αποτέλεσμα, αντί συνδυασμού το ΠΑΜΕ θα καταγγείλει με ανακοίνωση τους άλλους υποψήφιους. Ο Γιάννης Σαρρής συμμετείχε σε εκδήλωση του Υπουργείου Ανάπτυξης, είχε συνάντηση με τον Υπουργό Τάκη Θεοδωρικάκο. Ο Γιάννης Παναγιωτίδης ετοιμάζει εκδήλωση που θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα. Καλή επιτυχία και στους δύο υποψήφιους προέδρους εύχεται με κείμενο της η πολιτευτής της ΝΔ Ειρήνη Βρανά.

 

Απεργούν σήμερα οι εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας, συγκεντρώνονται στις 11 το πρωί έξω από το Διοικητήριο. Συμπαράσταση από γονείς κηδεμόνες. Στην απεργία συμμετέχουν και οι καθηγητές.  Κρούσματα καταρροϊκού πυρετού σε ζώα του Ν. Καβάλας, σήμερα στην πόλη μας ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργος Στρατάκος. Κλίμα καλοκαιρινό επανέφεραν στην Καβάλα οι επιβάτες των δύο κρουαζιερόπλοιων. Επόμενη άφιξη αύριο, η τελευταία για φέτος στις 31 Οκτώβρη.

 

Πολύ πιθανή γενική συνέλευση και πρόωρες εκλογές στο Αστικό ΚΤΕΛ. Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού Στέλιος Ιγνατιάδης και ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Παναγιώτης Αρχοντής επισκέφθηκαν στο γραφείο του τον Δήμαρχο Θάσου. 34 σύλλογοι θα λάβουν μέρος στην παρέλαση της Δευτέρας. Ως την Παρασκευή θα έχει επανέλθει το περίπτερο στην πλατεία Καπνεργάτη. Να περιορίσουμε τις σπατάλες, είπε για την έλλειψη νερού ο Αντιπεριφερειάρχης Θόδωρος Μαρκόπουλος. Εκλογές έχουν σήμερα οι συνταξιούχοι δημοτικοί υπάλληλοι, ψηφοφορία στο Δημαρχείο. Στη Λέσχη Αξιωματικών 6 Νοέμβρη η εθελοντική αιμοδοσία των δημοσίων υπαλλήλων.

 

Η εκδήλωση της Δευτέρας για την παραμονή της Στέγης στο ακίνητο της οδού Κύπρου, έδωσε στη δημοσιότητα ψήφισμα- μήνυμα για τις ενέργειες που θα ακολουθήσουν ώστε ο στόχος να επιτευχθεί. Φιλανθρωπική δράση για παιδιά πραγματοποίησε ο συνοικιακός σύλλογος του Βύρωνα. Η ενορία του Αγίου Νικολάου πραγματοποιεί το Σάββατο 2 Νοεμβρίου προσκυνηματική εκδρομή στην Βέροια, στην Ιερά Μονή Παναγίας Σουμελά.

 

Επανέρχεται στις προπονήσεις ο ΑΟΚ μετά το διήμερο ρεπό, αγώνας δρόμου για να προλάβουν να είναι διαθέσιμοι για το ματς με τον Καμπανιακό οι Τσαμούρης- Δαλιανόπουλος. Αποχώρησε από την ομάδα ο Βαλάντης Μπλέτσας.

 

Προηγούμενο άρθρο

34 σύλλογοι στην παρέλαση της Δευτέρας

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο