Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021

Εργαζόμενοι των Δήμων Καβάλας και Νέστου είναι σε αναστολή εργασίας μιας και επιμένουν να μην εμβολιάζονται. Το προσωπικό αυτό προέρχεται από το πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι και το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων στη Χρυσούπολη. Κι άλλοι εργαζόμενοι αυτής της κατηγορίας κινδυνεύουν με αναστολή συμβάσεων, κάτι που θα συμβεί όταν επιστρέψουν στην εργασία τους μετά από την άδεια στην οποία βρίσκονται. Σήμερα το προσωπικό του ΕΚΑΒ Καβάλας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία του κλάδου ζητώντας να μην είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός κατά του κορωνοϊού.

128 ήταν χθες τα κρούσματα κορωνοϊού στο Ν. Καβάλας αλλά οι ασθενείς στο Νοσοκομείο μειώθηκαν. Έκκληση υπέρ του εμβολιασμού έκαναν στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου οι 4 Δήμαρχοι, ο Αντιπεριφερειάρχης, η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου, ο διοικητής του Νοσοκομείου και ο επικεφαλής της ιατρικής υπηρεσίας του ιδρύματος.

Γνωστοποιήθηκε το περιεχόμενο της διακήρυξης του αρχιτεκτονικού διαγωνισμού για το έργο ανάπλασης της κεντρικής πλατείας. Αρχίζουν σήμερα οι εκδηλώσεις του Cosmopolis. Σύλληψη διακινητή παράνομων μεταναστών στην παλιά εθνική οδό Καβάλας- Θεσσαλονίκης. Ανακοίνωση της Τάνιας Ελευθεριάδου για την αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού. Κείμενο του Χρήστου Ποτόλια για την απαγόρευση χρήσης νερού στο χωριό των Φιλίππων. Την Παρασκευή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα Λιμενάρια για να μην κλείσει το κατάστημα της τράπεζας Πειραιώς.

Μέσω της πρωτοβουλίας Αγκαλιά Αλληλεγγύης ο Δήμος Καβάλας προμηθεύει δωρεά σχολικά είδη στα παιδιά των δικαιούχων του κοινωνικού παντοπωλείου. Έκθεση της Ροδούλας Ανδρεάδου στη Μεγάλη Λέσχη. Πετυχημένη μουσική εκδήλωση σωματείων με συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους της Β. Εύβοιας.

Σε συνέντευξη τύπου σήμερα το πρωί παρουσιάζεται ο νέος προπονητής του ΑΟΚ Σάκης Παπαβασιλείου.

Προηγούμενο άρθρο

Γνωστοποιήθηκε η προκήρυξη του αρχιτεκτονικού διαγωνισμού για την ανάπλαση της πλατείας Ελευθερίας

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο