Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Η κοινωνία του Νομού Καβάλας συμπαραστέκεται στους πληγέντες από τις πυρκαγιές κατοίκους της Αττικής. Από σήμερα συγκεντρώνεται βοήθεια που θα προωθηθεί στην Αθήνα από την Action Team, τους Δήμους Καβάλας και Παγγαίου, τους Γιατρούς του Κόσμου και την Ομάδα Διάσωσης. Οι προσφορές θα παραλαμβάνονται στα δύο δημαρχεία, στον Δημοτικό Κήπο και στο Επιμελητήριο. Αναβλήθηκαν λόγω πένθους πολλές και διάφορες εκδηλώσεις. Κανονικά θα γίνει την Κυριακή το μνημόσυνο για τον ένα χρόνο από το θάνατο του Μητροπολίτη Προκόπιου.

 

Ικανοποίηση του προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ για τη δουλειά που κάνει ο Οργανισμός Λιμένα Καβάλας. Μέσω υποπαραχωρήσεων η ιδιωτικοποίηση του νέου λιμανιού. Τον πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ κ. Ξενόφο συνάντησε και η Δήμαρχος που έθεσε τα θέματα των διοδίων και της Καλαμίτσας. Έληξε χθες η προθεσμία για την κατάθεση αίτησης όσων θέλουν να είναι υποψήφιοι βουλευτές με το Κίνημα Αλλαγής στο Ν. Καβάλας. Περίπου 10 ονόματα στελεχών προτείνει η Ν.Ε. Κρίσιμη συνάντηση την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη για τη συνένωση του ΤΕΙ Καβάλας με τα ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και Σερρών αλλά και με το Διεθνές Πανεπιστήμιο. Κατά πλειοψηφία γνωμοδότησε θετικά χθες το μεσημέρι το Τοπικό Συμβούλιο Καβάλας στην αλλαγή του ονόματος της οδού Μητροπόλεως.

 

Διαμαρτύρονται κάτοικοι διαμερίσματος στον Άγιο Λουκά επειδή κάθε μέρα βρίσκουν λύματα στην αυλή τους. Υπογράφηκε χθες στη Θάσο η σύμβαση του έργου προμήθειας και εγκατάστασης λαμπτήρων Led. Κάτοικος Αγιάσματος ο άνδρας που σκοτώθηκε την Παρασκευή το βράδυ σε τροχαίο στην Εγνατία, κοντά στον κόμβο της Πέρνης. Συνεδριάζει το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Παγγαίου. Τη Δευτέρα συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Καβάλας. Στο πλαίσιο συνάντησης του με τον διοικητή του Νοσοκομείου ο γιατρός Δημήτρης Κασαράκης δήλωσε ότι επιθυμεί να επιστρέψει στο Θεαγένειο.

 

Η εταιρία PFIC και το προσωπικό της βοήθησαν για την απαραίτητη συντήρηση του δάσους της Παναγούδας. Χίλια ευρώ από τα έσοδα εκδήλωσης του προσέφερε ο σύλλογος «Δρόμος του Νερού» στην οικογένεια Μπίνη. Άλλαξαν τα τηλέφωνα επικοινωνίας με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη.

 

Βασίλης Γαβριηλίδης και Σάββας Τουμανίδης θεωρούνται παίκτες του ΑΟΚ. Τέλος Σεπτέμβρη έτοιμο το νέο χόρτο του «Ανθή Καραγιάννη», ένα μήνα μετά τελειώνει το έργο στο Βερούλειο. Άρχισε η προετοιμασία της ποδοσφαιρικής ομάδας του Βύρωνα.

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Κατά πλειοψηφία η οδός «Μητροπολίτη Προκόπιου» στο τοπικό συμβούλιο

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά απο τον Νίκο Γενικόπουλο