Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2024

Η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας ανακοίνωσε χθες την εξιχνίαση της διάρρηξης σε κοσμηματοπωλείο στην αγορά του Αγίου Νικολάου. Σύμφωνα με πληροφορίες οι 3 Βούλγαροι δράστες ήταν από καιρό γνωστοί, η Αστυνομία περίμενε να επανέλθουν στην Ελλάδα για να τους συλλάβει. Τελικά αυτό έγινε σε έναν από τους τρεις. Δυστυχώς δεν βρέθηκαν τα κλοπιμαία. Οι 3 Βούλγαροι διαρρήκτες χρησιμοποίησαν ειδικό λογισμικό που εξουδετέρωσε στο σύστημα συναγερμού του καταστήματος.

 

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να αναλάβουν υπηρεσία στο Νοσοκομείο 16 βοηθοί νοσηλευτών. Θα εργαστούν 3 χρόνια, επιλέχτηκαν από διαδικασία του ΑΣΕΠ το 2022. Άγνωστοι έσπασαν την τζαμαρία ισόγειου καταστήματος στον Άη Γιάννη, εκεί ετοιμάζεται να λειτουργήσει σύνδεσμος φίλων του Παναθηναϊκού. Εκδόθηκε οικοδομική άδεια για το έργο ενεργειακής αναβάθμισης του 2ου Δημοτικού, ζητά χρηματοδότηση 1,5 εκ ευρώ. Όταν περίπου σε έναν χρόνο ξεκινήσει, μαθητές και εκπαιδευτικοί θα χρειαστεί να φιλοξενηθούν σε άλλο σχολικό κτίριο. Το Υπουργείο Εσωτερικών ενισχύει με 114.00 ευρώ το Δήμο Νέστου για να πληρώσει χρέος που προέκυψε από δικαστική απόφαση.

 

Με βλάβη στη μηχανή τους είναι εκτός υπηρεσίας τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ Καβάλας, αναφέρει με δηλώσεις του ο πρόεδρος των εργαζόμενων Κώστας Τσιτσιλικάκης. Η Ελλάδα είναι τα σύνορα της Ευρώπης, δήλωσε στο ΟΡΕΝ ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Με τον Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας συναντήθηκε ο Γιάννης Πασχαλίδης. Με τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης συναντήθηκε η Αγγελική Δεληκάρη. Στη δημοσιότητα έδωσε η Μητρόπολη την οικοδομική άδεια του κειμηλιαρχείου της, στο κτίριο της Στέγης. Στο κέντρο της πόλης και στην Παναγία κυκλοφόρησαν οι επιβάτες του χθεσινού κρουαζιερόπλοιου. Να εξεταστεί εκ νέου ο κανονισμός στάθμευσης στη συνοικία της Παναγίας ζητά ο Γιάννης Εριφυλλίδης.

 

Η εταιρία των λιπασμάτων Novafert στηρίζει οικονομικά μαθητή κάτοικο Νέας Καρβάλης, ο Θόδωρος Γκίκας θα ταξιδέψει στο Νεπάλ για να λάβει μέρος στη διεθνή Ολυμπιάδα Αστρονομίας. Επίσκεψη και δωρεά του Γιάννη Πασχαλίδη στο Κωνστάντειο γηροκομείο. Στις 17 Οκτώβρη στην Καβάλα ημερίδα για την προσαρμογή της Περιφέρειας ΑΜΘ στην κλιματική αλλαγή.

 

Με επετειακό βίντεο ο ΑΟΚ γιορτάζει τα 59 χρόνια από την ίδρυση του. Την Τετάρτη 2 Οκτώβρη το ματς κυπέλλου στη Μυτιλήνη.

 

 

Προηγούμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο

Επόμενο άρθρο

Και οι άλλοι ...