Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

Περισσότεροι από 13.000 άνθρωποι ταξίδεψαν το Σάββατο 22 Ιουνίου από την Κεραμωτή στη Θάσο. Ο αριθμός δεν είναι απλά μεγάλος για μια μέρα, είναι ρεκόρ. Και σε αυτό τα γεγονός οφείλονται τα προβλήματα στο λιμάνι της Κεραμωτής. Τα οποία πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα αφού προτάσεις υπάρχουν. Συζητιέται η καλύτερη παρουσία της αστυνομίας έξω από την Κεραμωτή αλλά και η αύξηση των δρομολογίων που σήμερα γίνονται ανά μισή ώρα. Επίκαιρη πάντα η πρόταση του Δήμου Νέστου για έναν καινούργιο προβλήτα, ένα καινούργιο λιμάνι κοντά στο καρνάγιο της περιοχής.

 

Νωρίς το πρωί της Τρίτης ήταν στην στεριά οι επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου, πήγαν παντού: στο Φρούριο, στην Παναγία, στις παραλίες. Ακόμη και στη Δράμα και την Ξάνθη. Δύο ακόμη αφίξεις κρουαζιερόπλοιων αυτήν την εβδομάδα. Τρεις νέοι μόνιμοι γιατροί ανέλαβαν υπηρεσία στο Νοσοκομείο. Τον Πρωθυπουργό υποδέχθηκε στο Υπουργείο Μετανάστευσης ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα συζητηθεί συμβιβασμός με κοινοπραξία εργολάβων για την πληρωμή δημοτικού έργου του 1997! Παρόντες στη συνεδρίαση γονείς και κηδεμόνες σχολείων που υποβιβάζονται. Νέες ανακοινώσεις κατά της συνδιδασκαλίας από το σύλλογο της Παναγίας και την ΕΛΜΕ Καβάλας.

 

Παράταση ως το 2039 των αδειών εκμετάλλευσης των κοιτασμάτων Πρίνος, Βόρειος Πρίνος και Έψιλον προβλέπει η τροποποίηση της σύμβασης του δημοσίου με την Energean. Επιστολή του προέδρου του Επιμελητηρίου Μάρκου Δέμπα στον επικεφαλής της ΑΑΔΕ, ζητά παράταση στη διαδικασία απόσυρσης και αντικατάστασης φορολογικών μηχανισμών επιχειρήσεων εστίασης. Αισιόδοξος για την αύξηση των πτήσεων εσωτερικού από και προς Καβάλα ο Θόδωρος Μαρκόπουλος. Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση απέρριψε την προσφυγή Γιάννη Εριφυλλίδη κατά της απόφασης της διοίκησης του ΔΗΠΕΘΕ που αφορά τη χρηματοδότηση του φετινού Cosmopolis.

 

Μειώθηκαν κι άλλο την προηγούμενη εβδομάδα τα δωρεάν ράπιντ τεστ των Καβαλιωτών. Υπήρξε ένα θετικό περιστατικό σε γυναίκα 59 ετών στην Ελευθερούπολη. Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η γιορτή του σαρμά που έγινε στη Νικήσιανη. Στη Δράμα συνεχίστηκαν χθες οι συσκέψεις για τον τουρισμό, τις οργανώνει ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Παναγιώτης Αρχοντής.

 

Θετικές φαίνονται οι εξελίξεις στον ΑΟΚ για τους μετόχους στη νέα ΠΑΕ, συμμετέχουν και επιχειρηματίες της περιοχής.

Προηγούμενο άρθρο

Ο Δήμος Καβάλας καλείται να πληρώσει δημοτικό έργο του 1997!

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο