Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2024

Ελαφρώς καλύτερη ήταν χθες η εικόνα της πυρκαγιάς στο Παγγαίο. Η φωτιά δεν πλησίασε τα χωριά των Νομών Καβάλας και Σερρών. Έκαιγε στα ορεινά, με μικρότερη ένταση. Βοήθησαν τα εναέρια μέσα, τα πεζοπόρα τμήματα και φυσικά η υποχώρηση των ανέμων. Μέχρι τώρα έχουν καεί περισσότερα από 13.000 στρέμματα. Σημαντική βοήθεια προσφέρουν εθελοντές. Στο Παγγαίο και υδροφόρες των Δήμων Καβάλας- Νέστου. Η πρόβλεψη για βροχή όλο αναθεωρείται, με τα νέα δεδομένα στο βουνό θα βρέξει στο τέλος της εβδομάδας.

 

Λόγω μη συμμετοχής του Δήμου στις δαπάνες, δεν θα γίνει αύριο η Γιορτή της Αγοράς. Το πρωί της Κυριακής στην Καβάλα ο Νίκος Ανδρουλάκης. Η πρόεδρος των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Κατερίνα Πετράκη είπε ότι οι συνάδελφοι της έκαναν διακοπές χρησιμοποιώντας άδειες του 2022. Επικίνδυνο σπίτι στην οδό Κ. Τσολάκη κατεδαφίστηκε, στη θέση του θα κτιστεί 5όροφη πολυκατοικία. Πριν καλά καλά αρχίσει το έργο ανακαίνισης του Νοσοκομείου, παίρνει παράταση 60 ημερών ως προς την υποβολή των μελετών από τον ανάδοχο.

 

Πιθανό έργο «Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου» και σε άλλο τμήμα του κέντρο της πόλης. Το αρχικό έργο στην αγορά του Αγίου Νικολάου ολοκληρώνεται. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτη Μαμτσαδέλη, ως την Άνοιξη θα βγει στη δημοσιότητα ο διαγωνισμός για να βρεθεί ιδιώτης που θα αξιοποιήσει το παλιό Νοσοκομείο. Εκλογή νέων νομαρχιακών επιτροπών στη ΝΔ εντός του έτους ζητά ο Μπάμπης Δράκος. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού κατοίκου Δήμου Νέστου, φέτος το Καλοκαίρι για διαρρήξεις εκκλησιών σε Καβάλα και Κομοτηνή. Εκτός από τι 5 διαρρήξεις, έκανε και 3 απόπειρες.

 

Παρουσιάστηκε χθες στην ΕΡΤNews το αφιέρωμα στην Καβάλα, μέσω της εκπομπής του Γιώργου Κουβαρά. Από τη Δευτέρα εγγραφές στα μαθήματα σκακιού σε μαθητές δημοτικών σχολείων. Ο μουσικοχορευτικός σύλλογος της Ελευθερούπολης «Το Πράβι» συμμετέχει στις Γιορτές της Παλιάς Πόλης στην Ξάνθη. Θα λάβει μέρος σε εκδήλωση την Τετάρτη 4 Σεπτέμβρη. Την Δευτέρα έναρξη εγγραφών στο Δημοτικό Ωδείο.

 

Με τον Σέρβο τερματοφύλακα Μίσχοβις συμφώνησε ο ΑΟΚ. Βοήθεια στην ομάδα υπόσχεται με ανακοίνωση του ο Άλεξ Χατιντάτζι. Την Κυριακή το παιχνίδι του Βύρωνα για το κύπελλο Ελλάδας.

Προηγούμενο άρθρο

Επικίνδυνο σπίτι κατεδαφίστηκε, στη θέση του 5οροφη πολυκατοικία

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο