Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΜΑΗ 2024

Μπερδεμένοι είναι οι πολίτες και στο Ν. Καβάλας για τις υποχρεώσεις τους σχετικές με τους κανονισμούς πυροπροστασίας. Εξ αυτού του λόγου μικρή η έως τώρα ανταπόκριση τους. Χθες δόθηκε παράταση ενός μήνα για τον καθαρισμό αδόμητων χώρων που έχουν χόρτα και κλαδιά. Πρόκειται για μια υποχρέωση που ισχύει εδώ και χρόνια. Συχνά οι πολίτες συγχέουν τον καθαρισμό των οικοπέδων με τον καθαρισμό στις αυλές των σπιτιών τους, εφόσον τα σπίτια είναι κοντά σε δάση.

 

Τον Οργανισμό Λιμένα Καβάλας επισκέφθηκε ο Δ. Σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ Δημήτρης Πολίτης, εντός του Καλοκαιριού είπε ότι θα ολοκληρωθεί η υπό παραχώρηση του νέου λιμανιού. Για το κεντρικό ανακοίνωσε την εκπόνηση νέου master plan. Ακόμη 40 εποχιακούς εργαζόμενους θα προσλάβει το Νοσοκομείο μέσω του γνωστού προγράμματος πλησίον της συνταξιοδότησης. Αλλάζει η Εργοανάπτυξη, μεταφέρεται στην Κομοτηνή. Ανακοινώθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο του Βιοτεχνικού Πάρκου.

 

Την Παρασκευή από το πρωί στην Καβάλα ο Σωκράτης Φάμελλος, ο κοινοβουλευτικός επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ θα επισκεφθεί τη Χρυσούπολη και το βράδυ θα μιλήσει σε πολιτική εκδήλωση στην Καβάλα. Σήμερα σε Κρηνίδες, φράγμα Μαρμαρά ο Χρήστος Σταϊκούρας. Επίσκεψη «αστραπή» στην Καβάλα έκανε το απόγευμα της Δευτέρας ο Πύρρος Δήμας. Το πρωί του Σαββάτου στην πόλη μας ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, θα μιλήσει στον πεζόδρομο της Κ. Παλαμά. Θα τον συνοδεύουν ο Θόδωρος Ζαγοράκης και ο Γιάννης Βαρδακαστάνης.

 

Με μικρότερο προϋπολογισμό σε σχέση με πέρσι το φετεινό Cosmopolis. Άσκηση επί χάρτου για τις υπηρεσίες της Πολιτικής Προστασίας της ΑΜΘ, θα γίνει σήμερα στο Διοικητήριο. Εν όψει της έναρξης των Πανελλαδικών εξετάσεων η Ένωση Γονέων Κηδεμόνων εύχεται καλή επιτυχία στους υποψήφιους. Ημερίδα για τους φαρμακοποιούς της ΑΜΘ οργανώνει την Κυριακή στη Μ. Λέσχη ο σύλλογος της Καβάλας. Αύριο στη Μ. Λέσχη η συνεδρίαση της επιτροπής παρακολούθησης του ΕΣΠΑ. Το απόγευμα ενημερωτική εκδήλωση για τα έργα του ΕΣΠΑ στο Δ. Κήπο.

 

Συνεχίζει να περιμένει την επικύρωση της τελικής βαθμολογίας από την ΕΠΟ ο ΑΟΚ, για το πρωτάθλημα του 1ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής.

 

Προηγούμενο άρθρο

90 μαθητές έλαβαν μέρος στο 10ο διαγωνισμό ορθογραφίας

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο