Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2024

Την ερχόμενη εβδομάδα, σίγουρα πριν τον Αγιασμό της 11ης Σεπτέμβρη, θα κριθεί που θα εφαρμοστεί στο Ν. Καβάλας το μέτρο της συνδιδασκαλίας. Υποψήφια είναι λίγα δημοτικά σχολεία, μέσα κι έξω από την πόλη που έχουν περιορισμένο αριθμό μαθητών. Δεν αποκλείει τη συνδιδασκαλία ο σύλλογος εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας. Η Ένωση Συλλόγων Γονέων Κηδεμόνων θεωρεί ότι συνδιδασκαλία τελικά δεν θα υπάρξει. Κατά πληροφορίες αν χρειαστεί θα εφαρμοστεί σε 5 ή 6 Δημοτικά. Δεν θα αφορά την Α’ και Β’ τάξη κάθε σχολείου.

 

Επεκτείνεται το έργο της πλατείας Καπνεργάτη, φθάνει ως την οδό Βενιζέλου. Εντός των ημερών συζήτηση και απόφαση για την πιάτσα των Ταξί. Ακόμη και χθες υπήρξαν αναζωπυρώσεις στην πυρκαγιά στο Παγγαίο, νέες ρίψεις νερού από ελικόπτερο. Πρόστιμα 72.000 ευρώ για καθυστερημένη πρόσληψη ναυαγοσωστών θέλει να γλιτώσει ο Δήμος Θάσου. Προσφεύγει στην Αποκεντρωμένη. Για ακόμη 15 χρόνια η απόφαση έγκρισης περιβαλλοντικών όρων για τα Λασπόλουτρα των Κρηνίδων. Το Σάββατο 14 Σεπτέμβρη εκλογή νέας διοίκησης στο Εργατικό Κέντρο Καβάλας.

 

Συνάντηση του Νίκου Παναγιωτόπουλου με τον Βρετανό πρέσβη στην Αθήνα. Ανακοίνωση της Νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ Καβάλας για την επέτειο 50 ετών από την ίδρυση του κόμματος. Νέα δεινά για τους Καβαλιώτες από την Ενεργειακή Κοινότητα, αναφέρει σε άρθρο του ο Χρήστος Ποτόλιας. Με διευρυμένο ωράριο θα λειτουργούν την ερχόμενη εβδομάδα βιβλιοπωλεία- χαρτοπωλεία στην αγορά. Σε έκθεση τροφίμων στο Ντουμπάϊ θα λάβει μέρος η ΠΕ Καβάλας. Την Τετάρτη 18 Σεπτέμβρη Αγιασμός στο Δικαστικό Μέγαρο για την έναρξη του νέου δικαστικού έτους. Τα προβλήματα του Νοσοκομείου Καβάλας αναδεικνύει ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ. Η Θάσος μέσα στους δημοφιλέστερους προορισμούς στην Ελλάδα, στο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού.

 

Το απόγευμα του Σαββάτου στην Καλαμίτσα το φεστιβάλ των χρωμάτων. Την Κυριακή εκδήλωση στη μνήμη των αδικοχαμένων δασοκομάντος. Λόγω της εθνικής γιορτής και αργίας την Παρασκευή στη Βουλγαρία, αναμένονται πολλοί τουρίστες σε όλο το Νομό. Με ανακοίνωση του ο Πρύτανης του Δ.Π.Θ. Φώτης Μάρης καλωσορίζει τους νέους φοιτητές στις σχολές στην Α.Μ.Θ.

 

Ο νεαρός Ρέκλιντ Κασέμι από τον Λεβαδειακό στον ΑΟΚ. Θα αποκτηθεί και κεντρικός αμυντικός. Την Τρίτη 10 Σεπτέμβρη το απόγευμα θα είναι στην παραλία τα κύπελλα του Ολυμπιακού.

 

Προηγούμενο άρθρο

Δράμα: Πτώση δέντρου στο πάρκο της Αγίας Βαρβάρας

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο