Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2024

Αρνητικά είναι τα πρώτα αποτελέσματα των αναλύσεων στο αίμα προβάτων, κτηνοτροφικών μονάδων του Ν. Καβάλας. Κατόπιν τούτου ο Νομός μας αποφεύγει προς το παρόν το πρόβλημα της πανώλης. Οι δειγματοληψίες γίνονται κάθε μέρα αλλά το ειδικό εργαστήριο καθυστερεί στα αποτελέσματα λόγω φόρτου εργασίας. Παραμένουν υπό επιτήρηση οι μονάδες ως 10 χιλιόμετρα απόσταση από αυτή στο Καλαμπάκι, όπου όπως είναι γνωστό υπήρξε θετικό περιστατικό. Θετικό περιστατικό σε μαντρί στην Κομοτηνή.

 

Νεαρός άνδρας 23 ετών τραυματίστηκε πέφτοντας από ύψος 5 περίπου μέτρων, τοποθετούσε επιγραφή σε κατάστημα εστίασης στην παραλιακή οδό. Ακόμη 15,5 εκ ευρώ από το Υπουργείο Υποδομών για την κατασκευή του νέου δρόμου Δράμα – Καβάλα, τμήμα Κρηνίδες- Σταυρός. Περισσότεροι από 1 εκ Βούλγαροι πολίτες μπήκαν στην Ελλάδα τον Ιούλιο από τον Προμαχώνα. Χωρίς προβλήματα στην Καβάλα οι 700 περίπου επιβάτες του χθεσινού κρουαζιερόπλοιου. Επόμενη άφιξη την προσεχή Δευτέρα 12 Αυγούστου.

 

Αυξημένος σήμερα ο κίνδυνος πυρκαγιάς στη Θάσο. Με τον Περιφερειάρχη Χριστόδουλο Τοψίδη συναντήθηκε χθες η Μαρία Βαρύτη. Ανακοίνωση του Δήμου Θάσου για τις επιχειρήσεις του νησιού και την ανάγκη τήρησης του κανονισμού καθαριότητας. Κλειστός θα είναι για είκοσι μέρες τον Γενάρη του 2025 ο αεροδιάδρομος στο αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος λόγω έργων, η ανακοίνωση έγινε από τη Fraport. 26χρονος Ρουμάνος πνίγηκε σε παραλία της Θάσου. Το Δημαρχείο επισκέφθηκαν χθες ομογενείς φοιτητές από τις ΗΠΑ. Εθελοντική αιμοδοσία έγινε χθες στη ΒΦΛ, έδωσαν αίμα εργαζόμενοι του εργοστασίου. Συνεντεύξεις σε τηλεοπτικούς σταθμούς των Αθηνών έδωσαν χθες ο Δήμαρχος Θάσου και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Cosmopolis Άλκης Ζοπόγλου.

 

Τη Δευτέρα 19 Αυγούστου μουσική εκδήλωση για την πανσέληνο, θα γίνει στην Καλαμίτσα από το συνοικιακό σύλλογο Κηπούπολης- Καλαμίτσας. Περισσότερα από 8.000 ήταν τα εισιτήρια στη συναυλία της Άννας Βίσση, τραγουδούσε 3 συνεχόμενες ώρες. Η Χριστιανική Ένωση Καβάλας αποχαιρετά τον πρώην πρόεδρο της Αντώνη Γεμετζόπουλο που πέθανε πρόσφατα.

 

Ο νεαρός Τάσος Σαπουτζής νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΟΚ, στην ομάδα μας επίσης ο Ζαχαρίας Παπαδημητρίου και ο Χρήστος Λέλεκας. Σε τουρνουά στο Βόλο το Σάββατο τα πρώτα φιλικά.

Προηγούμενο άρθρο

Ακόμη 15,5 εκ ευρώ για το νέο δρόμο Δράμα- Καβάλα

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο