Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΜΑΗ 2018

Το Επιμελητήριο αναλαμβάνει από σήμερα πρωτοβουλία συντονισμού με τους φορείς της αγοράς,  προκειμένου την ώρα του συλλαλητηρίου -την προσεχή Τρίτη- οι επιχειρήσεις να είναι κλειστές. Συνομιλητής του Επιμελητηρίου ο Εμπορικός Σύλλογος, η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και το σωματείο Καφεζυθοπωλών.  Συμμετοχή στο συλλαλητήριο δήλωσαν χθες η ΔΕΥΑΚ και οι εργαζόμενοι αυτής. Σύμφωνα με πληροφορίες στο συλλαλητήριο θα μιλήσουν οι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και ο Μητροπολίτης Στέφανος. Δεν θα γίνει πορεία στο κέντρο της πόλης.

 

Η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας αναζητούσε χθες τον δράστη του ξυλοδαρμού του δημοτικού υπαλλήλου στο επεισόδιο της Δευτέρας. Ο άτυχος δημοτικός υπάλληλος ήταν και χθες στο Νοσοκομείο. Κατά του νομοσχεδίου για τις αλλαγές στην τοπική αυτοδιοίκηση το δημοτικό συμβούλιο Θάσου. Συζητήθηκε χθες στο δικαστήριο αίτηση ασφαλιστικών μέτρων των πρώην συμβασιούχων στους Δήμους Καβάλας και Παγγαίου. Δεν έγινε δεκτό δεύτερο αίτημα έκδοσης προσωρινής διαταγής. Συναντήσεις με φορείς και υπηρεσίες θα κάνει το σωματείο των Καφεζυθοπωλών για να προωθήσει προβλήματα των μελών του. Ελέγχους σε θέματα κατάληψης κοινόχρηστων χώρων άρχισε ο Δήμος Καβάλας.

 

Από το πρωί ως αργά το βράδυ διήρκεσε η χθεσινή διακοπή νερού σε Ζυγό και Κρυονέρι. Τη Δευτέρα η πρώτη συνεδρίαση του συντονιστικού οργάνου για την αντιπυρική περίοδο. Τον Ιούλιο το δεύτερο συνέδριο προσομοίωσης Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας. Συνεδριάζει το απόγευμα το Περιφερειακό Συμβούλιο. Οι Γιατροί του Κόσμου παράρτημα Καβάλας εξορμούν στο Νευροκόπι. Το πρωί εκδηλώσεις για την ημέρα της εθνικής αντίστασης και την επέτειο λήξης του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Το θέμα των πλειστηριασμών ζητά να συζητηθεί στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο Χρήστος Ποτόλιας. Εκδήλωση για τις δημοτικές βιβλιοθήκες οργανώνει το Σάββατο ο Μάκης Παπαδόπουλος.

 

Παρουσιάζεται το απόγευμα στη Δ. Βιβλιοθήκη το βιβλίο της Μαρίας Ζυρνόγλου με τίτλο «Το μαγικό παλτό». θέση σε διαγωνισμό αγγλικών για 11χρονη μαθήτρια του φροντιστηρίου Dana. Διακρίσεις για τη σχολή χορού Best Dance σε δύο διεθνείς διαγωνισμούς.

 

Στις 5 το απόγευμα ο ΑΟΚ για το κύπελλο ερασιτεχνικών ομάδων αντιμετωπίζει στο «Ανθή Καραγιάννη» την ομάδα του Καλαμπακίου.

 

 

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Κλειστά τα πάντα στην αγορά την Τρίτη την ώρα του συλλαλητηρίου

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά απο τον Νίκο Γενικόπουλο