Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΟΚΤΩΒΡΗ 2024

Εντός του μήνα υλοποιείται σε 19 Δημοτικά σχολεία του Νομού Καβάλας το γνωστό πρόγραμμα των δωρεάν σχολικών γευμάτων. Αφορά περίπου 2.000 μαθητές. Τα σχολεία είναι ίδια ακριβώς με αυτά που επωφελήθηκαν του προγράμματος πέρσι. Φέτος η διαδικασία γίνεται νωρίτερα. Τα γεύματα θα παρασκευάζονται σε επιχείρηση στον Ίασμο. Θα μοιράζονται βάσει συγκεκριμένων προϋποθέσεων σε σχολεία του Δήμου Καβάλας και ενός του Δήμου Παγγαίου. Από την αρχή της εβδομάδας η Πρωτοβάθμια Καβάλας υποδέχεται δεύτερη ομάδα αναπληρωτών, 56 εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής και λοιπών ειδικοτήτων.

 

Ομάδα αγριογούρουνων εντοπίστηκε να κυκλοφορεί στην Περιμετρική, κοντά σε κατοικίες. Αυξάνονται σημαντικά οι παράνομες σταθμεύσεις στην επαρχιακή οδό προς το Χαλκερό. Το γεγονός οφείλεται στο ότι στην ίδια περιοχή λειτουργούν νέες επιχειρήσεις. Ανακύπτουν ζητήματα ασφάλειας όσων κινούνται στον δρόμο. Για τη Δημοτική Αστυνομία υφίσταται η νέα πιάτσα Ταξί στην οδό Βενιζέλου, χθες βεβαίωσε παραβάσεις στα ΙΧ που παρκάρισαν στο χώρο της. Σημειώνουμε ότι η πιάτσα οριοθετήθηκε αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ από τα Ταξί.

 

Μέσω της ψηφοφορίας της περασμένης Κυριακής, οι οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ Καβάλας έγραψαν 150 περίπου νέα μέλη. Σε τηλεοπτική εκπομπή του Μέγκα μίλησε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Λίγα τα τεστ για τον κορονοϊό την προηγούμενη εβδομάδα στο Νομό μας, αντίθετα δεν ήταν λίγα τα κρούσματα. Τρεις υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας και απειλής στο Μονομελές Καβάλας κατέληξαν σε αθωωτικές αποφάσεις αφού οι εμπλεκόμενοι αποκατέστησαν τις σχέσεις τους. Η τοπική εταιρία ΒΙΚΡΕ συμμετέχει την ερχόμενη εβδομάδα στην έκθεση SIAL- έκθεση τροφίμων- στο Παρίσι. Ο Τηλέμαχος Καλαφάτης νέος επικεφαλής στη δημοτική παράταξη Θάσου «Νέα Αρχή». Διαδέχεται τον Λευτέρη Μερέση. Απόφαση του Δήμου Παγγαίου, κοπή 12 δέντρων κοντά στα Αμισιανά για τη διευκόλυνση έργου οδοποιίας.

 

Το απόγευμα της Παρασκευής διαμαρτυρία της Επιτροπής Ειρήνης για τον συνεχιζόμενο πόλεμο στη Μέση Ανατολή. Η πόλη της Καβάλας πρωταγωνιστεί στο βίντεο κλιπ της τραγουδίστριας Βίκυς Κυριακίδου, κυκλοφορεί αύριο Πέμπτη. Η νεαρή τραγουδίστρια Ζοζεφίν υποψήφια να τραγουδήσει σε συναυλία στην κεντρική πλατεία στην έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων της Καβάλας.

 

Για το σημερινό ματς κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης ο Νίκος Καραμπετάκης μπορεί να υπολογίζει τους Κατσούρι και Λέλεκα.

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Ο δρόμος προς το Χαλκερό έγινε χώρος στάθμευσης! (φωτογραφίες)

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο