Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2024

Με απόφαση δικαστηρίου που εκδόθηκε χθες το μεσημέρι διέκοψε τη λειτουργία του ο Ζέφυρος, στον οποίο δεν παίχτηκε τελικά το ντοκιμαντέρ «Αδέσποτα Κορμία». Το δικαστήριο που εξέτασε προσφυγή του Συνδέσμου Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών αποδέχθηκε το περιεχόμενο του εγγράφου της Τεχνικής Υπηρεσίας της ΠΕ Καβάλας. Ο Ζέφυρος έκλεισε χθες για λόγους ασφαλείας και εξυπηρέτησης του έργου στο Αμφιθέατρο. Ουδείς γνωρίζει αν και πότε θα επαναλειτουργήσει. Πολίτες συγκεντρώθηκαν χθες βράδυ έξω από τον θερινό κινηματογράφο, σε μια διαμαρτυρία για την πρόωρη διακοπή λειτουργίας του. Το ντοκιμαντέρ να παιχθεί στη Μ. Λέσχη, ζητά από το Δήμαρχο η Πρωτοβουλία για τη διάσωση της Στέγης.

 

Απογοητευμένοι αποχώρησαν από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου οι ταξιτζήδες, εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία η πρόταση της διοίκησης για την αλλαγή στην πιάτσα τους στη Δ. Καπναποθήκη. Δύο τραυματίες χθες βράδυ σε εκτροπή οχήματος στην Ερυθρού Σταυρού. Τραυματισμός οδηγού σε εκτροπή ΙΧ στο Παληό. Η Δικαστική Αστυνομία ανέλαβε υπηρεσία, βρίσκεται στα ακροατήρια του Δικαστικού Μεγάρου σε κάθε συνεδρίαση δικαστηρίου. Μετά από 10 περίπου χρόνια που ήταν κλειστό, νοικιάστηκε από τη ΔΕΗ το ακίνητο πρώην Bodyline στο κέντρο της πόλης. Εκεί θα λειτουργήσει κατάστημα της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού. Αστυνομικός σκύλος εντόπισε δέντρα χασίς στη Δράμα, η έρευνα έγινε από το Λιμεναρχείο Καβάλας.

 

Δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά, είπε χθες ο Κώστας Μορφίδης για την πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη. Υπέρ της Άννας Διαμαντοπούλου και της ενότητας του ΠΑΣΟΚ ο δικηγόρος Απόστολος Αγελαράκης. Ως την 21η Οκτώβρη έχει προθεσμία να αναλάβει τη λειτουργία του νέου λιμανιού «Φίλιππος Β’» η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ. Φαίνεται ότι θα την εξαντλήσει.  Αύξηση επιβατών στις πτήσεις του αεροδρομίου Αλεξανδρούπολης, οφείλεται στις πτήσεις από και προς Αθήνα. Με αυτό το στοιχεία δίδεται εξήγηση στην μείωση επιβατών πτήσεων εσωτερικού στις πτήσεις από το αεροδρόμιο της Καβάλας. Η πρώτη πινακίδα του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου εγκαταστάθηκε χθες στην πύλη εισόδου του πανεπιστημιακού κόμβου της Καβάλας. Παρασκευή και Σάββατο στον κόμβο Φαλήρου το φεστιβάλ της ΚΝΕ και του Οδηγητή.

 

Παράταση για τις αιτήσεις συμμετοχής στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών Διεθνής και Ευρωπαϊκή Οικονομική, είναι το μοναδικό που γίνεται δωρεάν στην Καβάλα. Εργολάβοι ηλεκτρολόγοι από την Καβάλα έκαναν πετυχημένη εκδρομή στην Ιταλία, ευχαριστούν το τουριστικό γραφείο Καβάλα Τούρς.

 

Στην Λάρισα το πρώτο ματς του ΑΟΚ για το Πρωτάθλημα. Δεν θα αγωνιστεί το Σαββατοκύριακο αφού δεν ορίστηκε για τότε το επόμενο ματς του κυπέλλου Ελλάδας. Άδεια για τα παιχνίδια της Γ’ Εθνικής έλαβε το γήπεδο των Πηγών.

 

Προηγούμενο άρθρο

Δικαστική Αστυνομία στα ακροατήρια των δικαστηρίων

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο