Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024

Προσωρινό κυκλοφοριακό πρόβλημα δημιουργήθηκε χθες το πρωί μέσα κι έξω από το κεντρικό λιμάνι. Η κίνηση από και προς Θάσο ήταν μεγάλη, νταλίκες έμπαιναν και έφευγαν από το Τελωνείο ενώ αστυνόμευση δεν υπήρχε καθόλου. Αν και φαίνονταν το αντίθετο, τελικά το μποτιλιάρισμα δεν επεκτάθηκε στο κέντρο της Καβάλας. Μία ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι το Λιμεναρχείο πρέπει να είναι σε ετοιμότητα και για τα πρωινά δρομολόγια των φέρι μποτ. Αργότερα χθες λάδια στο οδόστρωμα δυσκόλευαν την κίνηση στην οδό Κουντουριώτου. Φωτιά σε επιβατικό αυτοκίνητο προκάλεσε σημαντικές ζημιές στο χώρο της μηχανής. Το περιστατικό έγινε χθες το μεσημέρι μπροστά από το δάσος των Πεντακοσίων.

 

Διακοπές ρεύματος χθες βράδυ μέσα κι έξω από την Καβάλα. Κλειστός το μεσημέρι λόγω ζέστης ο αρχαιολογικός χώρος των Φιλίππων. Μεγάλη προσέλευση χθες το απόγευμα στην εκδήλωση Ομοσπονδίας και Επιμελητηρίου για τη ψηφιακή κάρτα εργασίας. Το Δασαρχείο Καβάλας ενημερώνει όσους κινούνται στο δάσος ότι σε αυτό εκτελείται έργο καθαρισμού. Σε υψηλό δείκτη επικινδυνότητας για πυρκαγιά και σήμερα η Καβάλα και η Θάσος. Θάνατος 80χρονου Βούλγαρου κολυμβητή στην παραλία της Κάρυανης. Εκτροπή επιβατικού στο δρόμο πριν την Νέα Ηρακλείτσα, ευτυχώς χωρίς τραυματισμό. Ο εβδομαδιαίος απολογισμός της Αστυνομίας για τα θέματα των ναρκωτικών αναφέρουν 4 συλλήψεις ανδρών στο Ν. Καβάλας.

 

Υπογράφηκε κοινή υπουργική απόφαση για τις αναγκαστικές απαλλοτρίωσης στη Βιομηχανική Περιοχή και στο Βιοτεχνικό Πάρκο, για χάρη του έργου της σιδηροδρομικής σύνδεσης του νέου λιμανιού με τους Τοξότες. Στάση εργασίας κάνουν σήμερα οι εργαζόμενοι στη Δ.Ο.Υ. Καβάλας 11.30- 3.30, μετέχουν σε πανελλαδική κινητοποίηση. Επιστολή Ποτόλια στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου για κάδους απορριμμάτων που βρίσκονται σε λάθος και επικίνδυνα σημεία. Την υποψηφιότητα της Άννας Διαμαντοπούλου θα στηρίξει ο Κωστής Σιμιτσής. Την Πέμπτη 28 Αυγούστου στο κέντρο της πόλης η Καλοκαιρινή εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου.

 

Σήμερα στη Χαλκίδα ο θάνατος του συνταξιούχου δάσκαλου Θόδωρου Τζιμόπουλου, είχε εργαστεί με επιτυχία σε σχολεία της πόλης και του Νομού Καβάλας. Ξεκίνησε η περίοδος εγγραφών για τον «Κιτσικοπούλειο» παιδικό σταθμό της Ιεράς Μητρόπολης. Γίνονται και με τα βάουτσερ του προγράμματος ΕΣΠΑ. Το βράδυ της Πέμπτης στο φάρο της Παναγίας η συνέντευξη τύπου για το φετινό φεστιβάλ Cosmopolis.

 

Συνεχίζουν στον ΑΟΚ τα αδέλφια Δερμιτζάκη. Η Λάρισα ανακοίνωσε φιλικό με την ομάδα μας. Σήμερα στην Καβάλα ο Γιάννης Διαμαντίδης.

 

Προηγούμενο άρθρο

Λιγότερα τεστ, περισσότερα κρούσματα!

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο