• 4 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. Looking for a cutting-edge trading platform? Immediate Edge offers state-of-the-art tools for modern traders.

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024

Στη διάρκεια ή αμέσως μετά το τέλος του Καλοκαιριού αναμένεται να αναλάβει τη διαχείριση του νέου λιμανιού ο ιδιώτης. Προβλέπεται να γίνει και εκδήλωση παράδοσης παραλαβής. Ο υπό παραχωρησιούχος θα αναθέσει τη λειτουργία του «Φίλιππος Β’» στη γνωστή εταιρία Europort. Αναμένεται να γίνουν προσλήψεις προσωπικού. Για να προγραμματιστούν όλα αυτά πρέπει εντός των εβδομάδων να εκδοθεί η τελευταία απόφαση που είναι σε εκκρεμότητα, έγκρισης των περιβαλλοντικών όρων.

 

29χρονος πνίγηκε χθες στη θαλάσσια περιοχή της Κεραμωτής. Αθωώθηκε λόγω αμφιβολιών στο Αυτόφωρο Μονομελές ο κατηγορούμενος για βασανισμό ζώου, το δικαστήριο δεν πείσθηκε ότι χτύπησε αδέσποτο σκυλί με καδρόνι κι επειδή τον ενοχλούσε. Νέα ερώτηση στη Βουλή για την αξιοποίηση της Αλάνας, την κατέθεσε ο Κυριάκος Βελόπουλος. Το Υπουργείο Υγείας χρηματοδοτεί με 200.000 ευρώ το Νοσοκομείο, τα χρήματα θα πληρωθούν σε ιδιώτη ως χρηματική ικανοποίηση λόγω ψυχικής οδύνης. Εντός του μήνα θα ξαναγίνει από τον ΟΛΚ το σεμινάριο σε θέματα ασφάλειας, θα απευθύνεται στο οδηγούς ταξί.

 

Αρκετές παραβάσεις σε καταστήματα εστίασης σε Καβάλα και Θάσο, εντοπίστηκαν μετά από ελέγχους της Οικονομικής Αστυνομίας. Ικανοποίηση του Δημάρχου Θάσου Λευτέρη Κυριακίδη για το ΕΠΑΛ του νησιού, στη δημοσιότητα η απόφαση ίδρυσης του. Το πρόβλημα της συνδιδασκαλίας δεν λύνεται σε όλα τα σχολεία, παραδέχεται η Ένωση Συλλόγων Γονέων Κηδεμόνων. Αύριο το απόγευμα σύσκεψη με γονείς στο «Αντιγόνη Βαλάκου». Στα ίδια περιορισμένα νούμερα και την προηγούμενη εβδομάδα τα δωρεάν ράπιντ τεστ στο Νομό μας. Κανένα θετικό περιστατικό. Η Αγγελική Δημητρακάκη παραμένει πρόεδρος στον ΚΟΙΣΠΕ. Σε επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου θα συζητηθεί ερώτηση της παράταξης Ηλιόπουλου σχετικά με τις λιμενικές υποδομές της Κεραμωτής.

 

Κριτική τοπικών συλλόγων στην αρχαιολογική υπηρεσία, δεν ενέκρινε έγκαιρα την καθιερωμένη χορευτική εκδήλωση στο Αρχαίο Θέατρο. Οι σύλλογοι αποφάσισαν φέτος να μην την πραγματοποιήσουν. Πετυχημένη εκδρομή σε Βαλκανικές χώρες για τα μέλη του Συνδέσμου Εφέδρων του Ν. Καβάλας. Αύξηση επισκεπτών στο μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού. Το πρωί της Κυριακής ο διαγωνισμός «Γλυπτική στην Άμμο», οργανώνεται από το σύλλογο Κηπούπολης στην Καλαμίτσα.

 

Κινητικότητα στον ΑΟΚ για τη σύνθεση του μετοχικού κεφαλαίου της νέας ΠΑΕ, καμία ως τώρα ανακοίνωση. Αρχίζει σήμερα το τουρνουά ποδοσφαίρου συλλόγων δασκάλων από την Ελλάδα και την Κύπρο.

 

 

Διαβάστε επίσης