Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 22 ΟΚΤΩΒΡΗ 2024

Χωρίς βροχές το φετινό Φθινόπωρο στο Ν. Καβάλας. Πιο συγκεκριμένα ο Οκτώβρης είναι ένας εντελώς άνυδρος μήνας. Ακόμη κι εκεί που καταγράφεται υετός πρόκειται για προϊόν υγρασίας και όχι βροχή. Τα στοιχεία για τον καιρό των επόμενων ημερών στο Ν. Καβάλας δείχνουν κρύο αλλά καμία ιδιαίτερη κακοκαιρία ή βροχόπτωση. Τα προβλήματα από την παρατεταμένη ανομβρία αφορούν ως τώρα τον αγροτικό τομέα. Αν η κατάσταση δεν αλλάξει, σύντομα θα απασχολήσουν όλους τους πολίτες.

 

Υπαναχώρηση του Οργανισμού Λιμένα, επιτρέπει ως το τέλος Γενάρη την εμπορική κίνηση στο λιμάνι της Κεραμωτής. Λόγω της απεργίας των ναυτεργατών, ματαιώνονται οι αφίξεις πλοίων στην Καβάλα από σήμερα και ως και την Πέμπτη. Κανονικά θα έρθει αλλά θα μείνει εκτός λιμανιού το κρουαζιερόπλοιο «Celebrity Infiniti». Με λάντζες οι 2.000 επιβάτες στη στεριά. Εκτάκτως σήμερα στο λιμάνι και δεύτερο κρουαζιερόπλοιο. Στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας, στην οδό Εθνικής Αντίστασης η παρέλαση για την επέτειο του ΟΧΙ. Οι εκδηλώσεις ξεκινούν από την ερχόμενη Παρασκευή.

 

Σε μία ακόμη ευρωπαϊκή σύνοδο για το μεταναστευτικό συμμετέχει σήμερα ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, για αυτόν τον λόγο ταξίδεψε στη Βιέννη. Μάλλον αύριο το απόγευμα συνέλευση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας. Ο Όμιλος Κουρτίδη συμμετείχε σε εκδήλωση Real Estate στο Λονδίνο όπου βραβεύτηκε. Ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου για την Παγκόσμια Μέρα Οστεοπορωσης. Ο Άγγελος Παπαθεμελής που υπηρετεί στη Διεύθυνση Καβάλας πρόεδρος των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. στην ΑΜΘ. Εθελοντική αιμοδοσία έκαναν χθες οι αστυνομικοί της Καβάλας, συνεργάστηκαν με το Νοσοκομείο. Αλλάζει ο τρόπος συγκρότησης του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΥΑ Θάσου. Την ερχόμενη εβδομάδα συνεδριάσεις λογοδοσίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο και στο Δημοτικό Συμβούλιο Παγγαίου.

 

Ο Μάκης Κρεμύδας πρόεδρος των ΑμΕΑ στην Περιφέρεια ΑΜΘ. Από την Κυριακή προβολές ταινιών στο θεατράκι της Στέγης, πρωτοβουλία της Κινηματογραφικής Λέσχης. Αύριο το απόγευμα εκλογές για τον Εμπορικό Σύλλογο των Κρηνίδων. Πετυχημένη η εκδρομή του Φυσιολατρικού Ομίλου στην Μεσορόπη. Από την Πέμπτη στο Άπαρτο μία ακόμη έκθεση φωτογραφίας, εκθέτουν φωτογραφίες τους 4 φωτογράφοι. Αγιασμό έκανε το σχολείο της ΔΥΠΑ στις εγκαταστάσεις στο Περιγιάλι.

 

Τη Δευτέρα στις 2.30 το μεσημέρι το εκτός έδρας παιχνίδι του ΑΟΚ με τον Καμπανιακό. Η διοίκηση της ομάδας ευχαρίστησε τους φιλάθλους που ήταν παρόντες στο ματς με τον Μακεδονικό.

 

Προηγούμενο άρθρο

Περίπου 10 κάδους την ημέρα διορθώνει το συνεργείο του Δήμου Καβάλας

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο