Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024

Κανονικά λειτούργησαν χθες οι δικαστικές υπηρεσίες της Καβάλας. Την προηγούμενη εβδομάδα και για τρεις συνεχόμενες μέρες οι υπάλληλοι αποχωρούσαν στη 1 το μεσημέρι λόγω καύσωνα και έλλειψης κλιματισμού. Παρέμενε στη θέση του μόνο προσωπικό ασφαλείας για την πραγματοποίηση των δικαστηρίων της αυτόφωρης διαδικασίας. Εδώ και καιρό το δικαστικό μέγαρο δεν διαθέτει σύστημα ψύξης για τους χώρους των υπηρεσιών του. Η δαπάνη διόρθωσης της βλάβης εγκρίθηκε αλλά η εργασία θα γίνει μάλλον μετά το Καλοκαίρι.

 

Σπινθήρας που προήλθε από το σύστημα του ΔΕΔΔΗΕ προκάλεσε την φωτιά της προηγούμενης εβδομάδας πάνω από τον Μπάτη. Ήταν ένα ατυχές περιστατικό που αφορούσε τα καλώδια ρεύματος και το καπάκι φωτιστικού κολώνας. Ο Δήμος Παγγαίου ανέβαλε τη συναυλία της Άλκηστης Πρωτοψάλτη στα Κάστρα της Νέας Περάμου λόγω θεμάτων με το ηλεκτρικό ρεύμα. Τα στοιχεία των ναυτιλιακών εταιριών δείχνουν αύξηση του τουρισμού στη Θάσο τους μήνες Μάιο και Ιούνιο, δήλωσε χθες ο Αντιδήμαρχος του νησιού Γιάννης Μαρκιανός. Παρά τις εκκλήσεις για οικονομία, η κατανάλωση του νερού στο Δήμο Παγγαίου έχει αυξηθεί. Αύξηση των τεστ για τον κορωνοϊό στο Ν. Καβάλας, 5 κρούσματα την προηγούμενη εβδομάδα.

 

Τις δομές φιλοξενίας προσφύγων μεταναστών σε Καβάλα και Δράμα επισκέφθηκε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Σύσκεψη υπηρεσιών και φορέων του Θ. Μαρκόπουλου για την καλύτερη λειτουργία του περιφερειακού ιατρείου παραλίας Οφρυνίου. Με τον αντιπεριφερειάρχη Αλέξανδρο Ιωσηφίδη συναντήθηκε ο Θόδωρος Μουριάδης. Συνεργεία του Δήμου Θάσου έκοψαν χόρτα σε οικόπεδα δίπλα στο δρόμο του Πρίνου. Και drone θα παρακολουθεί τα δάση τις Θάσου για περιστατικά πυρκαγιών, η ανακοίνωση έγινε από τον Χριστόδουλο Τοψίδη. Η πρόεδρος Ομοσπονδίας Πωλητών Λαϊκών Αγορών ήταν το Σάββατο στην κεντρική λαϊκή της Καβάλας.

 

Για την σημερινή συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου στο «Ανθή Καραγιάννη» θα έχει έκτακτα δρομολόγια το Αστικό ΚΤΕΛ. Προετοιμάζονται οι εκδηλώσεις του Cosmopolis, ποικίλες παρεμβάσεις στον κεντρικό δρόμο της Παναγίας. Το πρόγραμμα ξεκινά την ερχόμενη Δευτέρα. Το απόγευμα στο Παλαιοχώρι εκδήλωση για την Πολιτική Προστασία, μεταξύ των ομιλητών ο διοικητής της Πυροσβεστικής Ελευθερούπολης. Γέμισε ο Ζέφυρος στη χθεσινή βραδινή μουσική εκδήλωση για τη διάσωση της Στέγης.

 

Συνεχίζει στον ΑΟΚ ο Σμίλτος. Συνέντευξη τύπου αύριο βράδυ για να παρουσιαστεί το προπονητικό τιμ και η διοίκηση. Η προετοιμασία του ΑΟΚ ξεκινά την ερχόμενη εβδομάδα. Αναπληρωματικός στη νέα διοίκηση της ΕΠΟ ο Γιώργος Πριονίδης.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Τα νέα φώτα led λειτούργησαν μ' ένα χρόνο καθυστέρηση (φωτογραφίες)

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο