Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2024

Στη χθεσινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Οργανισμού Λιμένα Καβάλας επιβεβαιώθηκαν πλήρως οι πληροφορίες για το πότε θα αναλάβει το νέο λιμάνι ο ιδιώτης. Η παράδοση παραλαβή επιδιώκεται να γίνει 21 Οκτώβρη ενώ το αργότερο 1η Νοέμβρη το λιμάνι θα πάψει να είναι στην αρμοδιότητα του ΟΛΚ. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ασκούνται πιέσεις ειδικά προς τον ιδιώτη ώστε να τηρήσει τους όρους της επικυρωμένης από τη Βουλή σύμβασης. Το νέο λιμάνι θα λειτουργούν εκπρόσωποι της Europort που βρίσκονται στην Καβάλα από την προηγούμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας εξιχνίασε την διάρρηξη σε κοσμηματοπωλείο στην Καβάλα στο τέλος του περασμένου Αυγούστου. Στελέχη της ΕΡΓΟΣΕ συνεχίζουν να διαφημίζουν το έργο της σιδηροδρομικής σύνδεσης με τους Τοξότες, χαρακτηρίζοντας το ως το μεγαλύτερο στην κατηγορία του για την τελευταία 10ετία. Στήριξη στην Energean από τον Δ. Σύμβουλο της ΕΔΕΥΕΠ Αριστοφάνη Στεφάτο και ως προς την επένδυση αποθήκευσης διοξείδιού του άνθρακα. Κι άλλες κατεδαφίσεις παλαιών κατοικιών στην Καβάλα, στη θέση τους θα κατασκευαστούν πολυκατοικίες. Περισσότερους από 40 υποψηφίους του ανακοίνωσε στην εκδήλωση που έκανε χθες βράδυ ο υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιάννης Παναγιωτίδης.

Με ανακοινώσεις τους Λευτέρης Κυριακίδης, Γιάννης Πασχαλίδης και Σάββας Μιχαηλίδης αποχαιρέτησαν τον Λευτέρη Μερέση που κηδεύτηκε χθες το απόγευμα στη Θάσο. Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα αναλώσιμων στα σχολεία, δήλωσε ο δημοτικός σύμβουλος Ηλίας Καλανταρίδης. Προσφυγή στην επιτροπή του άρθρου 152 για τα μειωμένα τέλη στην αγορά του Αγίου Νικολάου ζητά ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου. Ο Γιάννης Κελγιώργης ασκεί κριτική στη διοίκηση του Δήμου που δεν υποστήριξε σωστά την απόφαση του Δ. Συμβουλίου με αποτέλεσμα αυτή να ακυρωθεί. Δημοσίευμα αθηναϊκής ιστοσελίδας περιλαμβάνει τη Θάσο στους τουριστικά κερδισμένους προορισμούς του Καλοκαιριού. Εγκαταλειμμένα οχήματα απέσυρε ο Δήμος σε Καβάλα και Κρηνίδες.

30 εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας συμμετείχαν το περασμένο Σάββατο στη γενική συνέλευση του συλλόγου τους. Εκδρομή στη Θάσο ετοιμάζει για τις 6 Οκτώβρη ο συνοικιακός σύλλογος της Αγίας Παρασκευής. Την Παρασκευή το απόγευμα η Καβάλα υποδέχεται τη θαυματουργή εικόνα της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος από την Ι. Μονή Νικητών.

Στις 3 το μεσημέρι της Κυριακής το ματς του ΑΟΚ με τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου Πιερίας.

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Δύο ακόμη κατεδαφίσεις, νέες πολυκατοικίες στην Καβάλα

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο