Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 28 ΜΑΗ 2024

Χριστόδουλος Τοψίδης και Θόδωρος Μουριάδης παρουσίασαν χθες τα έργα που το επόμενο διάστημα θα εκτελεστούν στην περιοχή του Περιγιαλίου. Πρόκειται για βασικά έργα υποδομών, στηριγμένα στο εγκεκριμένο σχέδιο πόλης. Ο προϋπολογισμός των έργων πλησιάζει τα 29 εκ ευρώ. «Η έγκριση του σχεδίου πόλης καθυστέρησε 35 χρόνια» σχολίασε ο κ. Τοψίδης που εμμέσως ευχήθηκε τα έργα να μην αργήσουν τόσο. Τα περισσότερα αν όχι όλα, είναι σε μεγάλο βαθμό ώριμα. Αργότερα χθες ο Χριστόδουλος Τοψίδης υποδέχθηκε στο Διοικητήριο τον πρέσβη της Κύπρου στην Αθήνα, έδωσε συνέντευξη τύπου για όσα έκανε η διοίκηση του από την αρχή του έτους στην ΠΕ Καβάλας και Θάσου.

 

Επανήλθε το άγαλμα του Καπνεργάτη στην ομώνυμη πλατεία, κατασκευάζεται το βάθρο όπου θα τοποθετηθεί. Εντείνονται οι εργασίες στα πεζοδρόμια της Δοϊράνης και στην αρχή της οδού Ομονοίας. Λιγοστεύουν συνεχώς τα τεστ για τον κορωνοϊό που κάνει στο Ν. Καβάλας ο ΕΟΔΥ. Όλα είναι αρνητικά. Για 6 ακόμη μήνες κοινότητες της Θάσου θα βρίσκονται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας. Η απόφαση πάρθηκε στο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης κι αφορά ζημιές από κακοκαιρία στη Θάσο το Φθινόπωρο του 2019.

 

Στην Καβάλα χθες ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κώστας Κυρανάκης, νέα περιοδεία στην ΑΜΘ αρχίζει σήμερα ο Χρήστος Σταϊκούρας. Στην Καβάλα ήταν χθες οι υποψήφιες με το ΣΥΡΙΖΑ Έλενα Κουντουρά και Μέλπω Λεκατσά. Τον Δήμαρχο επισκέφθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Καλιακμάνης. Με κείμενο του ο περιφερειακός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Δημήτρης Λυμπεράκης ζητά να μάθει λεπτομέρειες για το έργο ανακαίνισης του Αμφιθεάτρου. Αύριο στο Ποδοχώρι η κηδεία του Νίκου Παπαδόπουλου, επί σειρά ετών διευθυντή του Γυμνασίου του χωριού. Στο πανεπιστήμιο της Καβάλας έγινε χθες διημερίδα για το πρόβλημα της λειψυδρίας.

 

Μαθητές του Δημοτικού Ωδείου διακρίθηκαν σε πανελλαδικό διαγωνισμό. Καθηγητές του Λυκείου Ελευθερούπολης σε σχολείο στη Φιλανδία. Στα ορεινά της Ξάνθης ο Ορειβατικός Σύλλογος Καβάλας. Μαθητής της Στ’ τάξης του 10ου δημοτικού νικητής στον φετινό διαγωνισμό ορθογραφίας.

 

Στασιμότητα στα θέματα του ΑΟΚ αν και οι διαδικασίες για τη νέα ΠΑΕ είναι πάντα σε εξέλιξη.

Προηγούμενο άρθρο

Ήρθε ο Κ. Κυρανάκης, αύριο ο Χ. Σταϊκούρας

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο