Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023

Το αργότερο την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο για το αν ενωθούν οι υποψήφιοι δήμαρχοι Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας. Πιο κοντά σε συμφωνία για πραγματοποίηση δημοσκόπησης είναι η Αναστασία Ιωσηφίδου με τον Ντίνο Κλειτσιώτη. Διαφωνεί με την ιδέα ο Χαράλαμπος Χρυσανίδης. Αισιοδοξεί για τελική συμφωνία ο πρόεδρος της Νομαρχιακής. Σύμφωνα με τον κ. Δράκο η ΝΟΔΕ Καβάλας συνεδρίασε την περασμένη Κυριακή κηρύσσοντας την έναρξη του προεκλογικού αγώνα στο Νομό και ως προς τις εθνικές εκλογές.

Ο τραγουδιστής Βασίλης Καρράς φέρεται να δέχθηκε πρόταση να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Παγγαίου. Έντονες οι φήμες ότι η πρόταση εξετάζεται. Δεν θα είναι υποψήφιος ο Δημήτρης Μπαταλογιάννης. Αύριο μέσω εκδήλωσης ανακοινώνει υποψήφιους του ο Δήμαρχος Θόδωρος Μουριάδης. Πάλι κλειστή η οδός Κομνηνών, λόγω έργων για το δίκτυο οπτικών ινών. Κλειστή μισή ώρα χθες το πρωί η οδός Κολοκοτρώνη εξ αιτίας τροχαίου ατυχήματος. Νέα διαμαρτυρία των αγροτών του Παγγαίου λόγω του ότι δεν υπάρχει εξέλιξη στις αποζημιώσεις de minimis. Δεν θα επωφεληθούν όλοι οι αγρότες την κατάργηση της παρακράτησης των αποζημιώσεων του ΕΛΓΑ.

Ποινή φυλάκισης 9 μηνών με αναστολή σε οδηγό οχήματος που προκάλεσε τροχαίο στη Νέα Πέραμο, εγκαταλείποντας στο σημείο τραυματία δικυκλιστή. Το περιστατικό έγινε τον Ιούλιο του 2019. Ο σύλλογος επαγγελματιών Φιλίππων προετοιμάζεται για την υποδοχή και εξυπηρέτηση ακόμη και 1.000 επισκεπτών το διήμερο 8 και 9 Απρίλη λόγω αγώνων μότο κρος. Η υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου καθάρισε δασική περιοχή πάνω από τη Χωράφα από ρούχα και άλλα αντικείμενα διερχόμενων παράνομων μεταναστών. Μετά το Πάσχα τελειώνει η αντικατάσταση της μόνωσης στην οροφή του κολυμβητηρίου. Ο Γιάννης Εριφυλλίδης ασκεί κριτική στο Δήμο Καβάλας για τη μη λειτουργία του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής. Στη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου χθες το απόγευμα ανακοινώθηκε η χρηματοδότηση έργου της ΔΕΥΑΚ προϋπολογισμού 9 εκ ευρώ.

Μετακόμισε στη νέα του στέγη, σε χώρο του ΚΑΠΗ Τιμίου Σταυρού, ο συνοικιακός σύλλογος «Δρόμος του Νερού». Στις 8 Ιουλίου αρχίζουν οι φετινές εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Φιλίππων. Δωρεά επίπλων από το σύλλογο Κηπούπολης- Καλαμίτσας στη Παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου.

Χωρίς τους τιμωρημένους Βαφειάδη- Μπατσαρά στο αυριανό ματς ο ΑΟΚ. Θα το διευθύνει διαιτητής από τη Χαλκιδική.

Προηγούμενο άρθρο

Πολύς κόσμος στις Κρηνίδες για τους διεθνείς αγώνες Motocross

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο