Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 4  ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

Άρχισε χθες και θα συνεχιστεί έναν περίπου μήνα το έργο δημιουργίας αντιπυρικής ζώνης περιμετρικά του Νοσοκομείου. Σε μια απόσταση ακόμη και 30 μέτρων από την περίφραξη θα κοπούν δέντρα, πουρνάρια, χόρτα. Η έναρξη των εργασιών έγινε παρουσία εκπροσώπων του Δασαρχείου. Είναι η πρώτη φορά που το Νοσοκομείο θα αποκτήσει αυτήν την αντιπυρική προστασία. Χθες το μεσημέρι στο Δημαρχείο υπογράφηκε η σύμβαση για τη διευκόλυνση του νοσηλευτικού ιδρύματος και τη δημιουργία από το Δήμο νέων θέσεων στάθμευσης.

 

Πρόστιμο 2.500 ευρώ σε επαγγελματία της Θάσου, το Σάββατο άναψε φωτιά να κάψει παλέτες ενώ αυτό απαγορεύεται. Κατεδαφίζεται ο θερινός κινηματογράφος της Νέας Περάμου, στη θέση του αλλοδαπός ιδιοκτήτης του οικοπέδου θα κατασκευάσει σπίτια. Τελευταία η χθεσινή τακτική συνεδρίαση του Ειρηνοδικείου Καβάλας, σύμφωνα με το νέο νόμο ενσωματώνεται στο Πρωτοδικείο. Από αύριο και ως τις 12 Ιούνη αναστολή δικαστηρίων λόγω ευρωεκλογών. Επιπλέον μόνιμα κάγκελα στο κεντρικό λιμάνι, τοποθετούνται από χθες μεταξύ Τελωνείου και κτιρίου αίθουσας επιβατών.

 

Ικανοποίηση της Υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη για την ανακαίνιση του αρχαίου θεάτρου Θάσου, τον Αύγουστο η μία και μοναδική φέτος εκδήλωση σε αυτό. Ανακοίνωση του Υπουργού Μακεδονίας Θράκης Στάθη Κωνσταντινίδη για την επίσκεψη του στη Θάσο το περασμένο Σάββατο. Αύριο στην Καβάλα υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Αριστεράς. Στη Θάσο περιόδευσε χθες κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ Καβάλας. Με δηλώσεις του στην Πρωινή ο Χαράλαμπος Χρυσανίδης ζήτησε να απασχολήσει το Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα της Καλαμίτσας. Την απόφαση για την Καλαμίτσα θα λάβει το Δημοτικό Συμβούλιο και όχι ο Δήμαρχος, είπε χαρακτηριστικά. Συνεχίστηκε και την προηγούμενη εβδομάδα η μείωση των δωρεάν ράπιντ τεστ των Καβαλιωτών.

 

Συνελήφθη στη ΔΕ Φιλίππων άνδρας με καταδίκη σε δικαστήριο για υπόθεση ναρκωτικών και σε βάρος του ποινή φυλάκισης 8 ετών. Ικανοποίηση της Αερολέσχης Σερρών για τους αγώνες που έγιναν το Σαββατοκύριακο στο αεροδρόμιο «Λυδία» του Αμυγδαλεώνα. Το 6ο Γυμνάσιο και το Ειδικό Σχολείο Επαγγελματικής Κατάρτισης ευχαριστούν για τη βοήθεια που είχαν τον Βασίλη Λωλίδη και τον Κυριάκο Παπαδόπουλο.

 

Δάσκαλοι και προπονητές έπαιξαν ποδόσφαιρο στο Βερούλειο για την ενίσχυση του Ειδικού Δημοτικού και Ειδικού Νηπιαγωγείου.

Προηγούμενο άρθρο

Θα κοπούν δέντρα: Πρώτη φορά αντιπυρική ζώνη στο Νοσοκομείο

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο