Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2023

Βροχή, αυξημένη κυκλοφορία και έλλειψη αστυνόμευσης έπαιξαν το ρόλο τους στο χθεσινό κυκλοφοριακό κομφούζιο στο κέντρο της πόλης. Το πρόβλημα παρουσιάστηκε παντού χθες το πρωί, συνεχίστηκε ως αργά το μεσημέρι. Λόγω της αυριανής αργίας στη Βουλγαρία έρχονται συνεχώς τουρίστες στην περιοχή της Καβάλας. Πολλές αφίξεις και από τη Ρουμανία. Λόγω βροχής δεν έγιναν έργα στο κέντρο της πόλης χθες. Τα δε τροχαία περιστατικά σημειώθηκαν πρωινές ώρες στο Παληό, στον Άγιο Σίλα και στη Θάσο.

 

Τα στοιχεία του Λιμεναρχείου δείχνουν αύξηση της επιβατικής κίνησης για τη Θάσο φέτος το Καλοκαίρι, ξεπεράστηκε το ρεκόρ του 2019. Μειώθηκε αντίθετα η κίνηση από την Καβάλα προς τα νησιά του Β. Αιγαίου. Ιδιώτης γιατρός και προσωπικό του ΕΚΑΒ έσωσαν 57χρονο κάτοικο Χρυσούπολης κάνοντας του ΚΑΡΠΑ. Ο 57χρονος αρχικά έπαθε έμφραγμα, στη συνέχεια ανακοπή αλλά με κατάλληλες ενέργειες επανήλθε. Νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο. Ο νεαρός Ρομά που ανέβηκε στις Καμάρες κι απειλούσε να αυτοκτονήσει, συνελήφθη από την Αστυνομία για απόπειρα ληστείας σε ξενοδοχείο. Το περιστατικό έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής στο κέντρο της πόλης.

 

Την Παρασκευή τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Θόδωρου Μουριάδη. Την Πυροσβεστική υπηρεσία επισκέφθηκε η Αναστασία Ιωσηφίδου. Κι άλλους υποψηφίους του ανακοίνωσε ο Γιάννης Εριφυλλίδης. Ο Γιάννης Πασχαλίδης ανακοίνωσε παράταση στην προθεσμία για δόμηση σε οικόπεδα μικρότερα των 4 στρεμμάτων. Αισιόδοξη για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ η Τάνια Ελευθεριάδου, φαίνεται να υποστηρίζει τον Στέφανο Κασσελάκη. Σήμερα στην Καβάλα ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. Η τουριστική κίνηση στη Θάσο συνεχίζεται σα να είναι Αύγουστος, δήλωσε ο Γιάννης Μαρκιανός που είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο νησί με τον Λευτέρη Κυριακίδη. Ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου- συμμετοχή στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας το Σάββατο, στα εγκαίνια της ΔΕΘ.

 

Η ΔΕΥΑ Θάσου ενισχύσει με 5.000 ευρώ τη ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης, τη βοηθά να αντιμετωπίσει τις συνέπειες της πρόσφατης πυρκαγιάς. 93 καθαρίστριες από σήμερα στα σχολεία του Δήμου Καβάλας. Την Παρασκευή λαϊκό γλέντι στη Νεάπολη, οργανώνεται από το σύλλογο κατοίκων. Σχολικές τσάντες γεμάτες με σχολικά είδη και φέτος από το Δήμο Καβάλας, προσφορά σε παιδιά οικονομικά αδύναμων οικογενειών. Το Σάββατο συνάντηση αποφοίτων του 1980 του 1ου Γυμνασίου Καβάλας. Πετυχημένες εκδηλώσεις στη Νέα Καρβάλη για τα 20 χρόνια διαφύλαξης της άυλης κληρονομιάς. Μια πολυτελής θαλαμηγός βρίσκεται από χθες το απόγευμα στο κεντρικό λιμάνι.

 

Ο Νίκος Χατζής στον ΑΟΚ, αποχώρησε ο Ορέστης Μπατσαράς. Με το ντέρμπι Βύρωνας- Ορφέας αρχίζει η Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Καβάλας. Στους Βαλκανικούς αγώνες στίβου παλαίμαχων που έγιναν στη Σμύρνη είχαν επιτυχίες οι συμπολίτες Βλάχος, Ζαπώνης, Λαζαρίδης

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Χωρίς αστυνόμευση - Οξύ κυκλοφοριακό πρόβλημα στην Καβάλα

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο