Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2024

 Την μεσολάβηση του Λιμεναρχείου ζήτησαν και έχουν οι ιδιοκτήτες Γρι Γρι προκειμένου να εξυπηρετούνται στο λιμάνι των Ελευθερών. Στη χθεσινή τους συνάντηση με το Λιμενάρχη βρέθηκε μια προσωρινή λύση αν και ο Οργανισμός Λιμένα τους κατηγορεί για λήψη νερού και ρεύματος χωρίς να πληρώνουν! Οι ιδιοκτήτες των επαγγελματικών αλιευτικών σκαφών απορρίπτουν τον ισχυρισμό, δεν έχουν επικοινωνία με τον Οργανισμό. Χθες στο κεντρικό λιμάνι βρέθηκαν περισσότερα από 10 Γρι Γρι κι άλλα τόσα ήταν στο λιμάνι της Ιχθυόσκαλας. Αν τηρηθεί η συμφωνία με τον Λιμενάρχη, από σήμερα θα επανέλθουν στο λιμάνι των Ελευθερών.

 

Από λάθος, υλοτόμοι έκοψαν χθες πεύκα κοντά στα Αμισιανά, τους σταμάτησαν οι κάτοικοι της περιοχής. Το λάθος των υλοτόμων επιβεβαίωσε το Δασαρχείο. Σε χρήση από τα αυτοκίνητα Ταξί η νέα πιάτσα μπροστά στο παλιό δικαστήριο. Αυξήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στο Νομό και τα τεστ και τα θετικά περιστατικά κορωνοϊού. Σε ετοιμότητα η κτηνιατρική υπηρεσία της ΠΕ Καβάλας για την πανώλη των αιγοπροβάτων. Μπορούμε να ξεπεράσουμε το πρόβλημα, είπε ο Αντιπεριφερειάρχης Θόδωρος Μαρκόπουλος. Τουλάχιστον 10.000 άνθρωποι ήταν στη συναυλία της Άννας Βίσση που τέλειωσε στη 1 το πρωί.

 

Η διοίκηση Δέμπα έκανε όλα όσα είχε υποσχεθεί, δήλωσε για το Επιμελητήριο ο Λευτέρης Κουκουτίνης. Θα είναι πάλι υποψήφιος με το συνδυασμό του σημερινού προέδρου του φορέα. Και ο συνδικαλιστής εκπαιδευτικός Βασίλης Ποιμενίδης θεωρεί σίγουρη τη συνδιδασκαλία σε δημοτικά του Νομού από τον Σεπτέμβρη. Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί στη Θάσο, έκλεψαν τσάντα τουρίστριας με περισσότερα από 2.000 ευρώ. Και στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας δεκτές αιτήσεις για τη διαδικασία πρόσληψης 300 ειδικών φρουρών. Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές ως 25 Αυγούστου. Ο Δήμαρχος Θάσου ευχαριστεί τον Όμιλο Κουρτίδη και τον Νίκο Κουρτίδη, διέθεσε οικόπεδο στον Πρίνο για να λειτουργεί ως χώρος στάθμευσης. Δύο φορές συνεδριάζει την Πέμπτη το Δημοτικό Συμβούλιο Παγγαίου, στις 13 Αυγούστου συνεδρίαση λογοδοσίας.

 

Ο 25χρονος Ανδρέας Κελίρης νικητής στο 33ο διεθνές σκακιστικό τουρνουά «Βασίλης Θεοδωρίδης». Η πρώτη θέση κρίθηκε χθες το πρωί, στον τελευταίο γύρο του τουρνουά. Ο Θέμης Φασουλάς παρουσίασε στον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο ένα καινούργιο του λεύκωμα, αφιερωμένο στις βυζαντινές εκκλησίες της Κωνσταντινούπολης που έγιναν τζαμιά. Συναυλία των αδελφών Τσαχουρίδη το Σάββατο στο γήπεδο των Ελευθερών.

 

Με τους εκπροσώπους του ΑΟΚ συναντήθηκε ο Γιάννης Πασχαλίδης, υποσχέθηκε βοήθεια στο σύλλογο.

 

Προηγούμενο άρθρο

Στο λιμάνι της Καβάλας το “Seabourn Encore” (φωτογραφία)

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο