Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023

Πλήθος κόσμου συνόδευσε χθες το απόγευμα στην τελευταία του κατοικία στα δημοτικά κοιμητήρια, τον άτυχο ποδοσφαιριστή Ιορδάνη Αδαμάκη. Επιβάτη του μοιραίου τρένου του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη. Επικήδειος λόγος υπήρξε από τον Μητροπολίτη Στέφανο. Τραγικές φιγούρες οι στενοί συγγενείς του Ιορδάνη. Πάρα πολλά τα στεφάνια αλλά και οι ανακοινώσεις- δηλώσεις για τον άδικο χαμό του και τον άριστο χαρακτήρα του.

 

Αλλάζει ο Στρατηγός Διοικητής της ΧΧ Μεραρχίας. Στη θέση του Αθανάσιου Γαρίνη που τοποθετείται στο ΓΕΣ, καθήκοντα διοικητή αναλαμβάνει ο Υποστράτηγος Νικόλαος Αθάνατος. Η αλλαγή διοίκησης θα γίνει με την καθιερωμένη τελετή την ερχόμενη εβδομάδα. Δύο προς το παρόν οι Αστυνομικοί Υποδιευθυντές στη Διεύθυνση της Καβάλας. Στην οδό Ρωμανού το έργο του φυσικού αερίου, την ερχόμενη εβδομάδα στην Ομόνοια μέσω της οδού Δαγκλή. Κλειστοί λόγω έργων ήταν και χθες οι δρόμοι Τιμίου Προδρόμου και Κομνηνών από την οδό Σκρα. Άρχισαν οι νέες εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ στην πλατεία Καπνεργάτη. Το Σάββατο 18 Μαρτίου εκλογές στο σύλλογο αγροτών Νέστου. Θα γίνουν στην αίθουσα πρώην ΚΕΓΕ στη Χρυσούπολη. Η τοπική ΝΔ ανακοίνωσε χθες το θάνατο του πρώην βουλευτή Καβάλας Σπύρου Παπαδόπουλου.

 

Γυναίκα παρασύρθηκε χθες το πρωί από επιβατικό αυτοκίνητο στην οδό Ερυθρού Σταυρού. Ασθενοφόρο τη μετέφερε στο Νοσοκομείο. Αύριο το μεσημέρι, μέρα πανελλαδικής απεργίας των δημοσίων υπαλλήλων, νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Κ. Πλατεία. Η διαμαρτυρία αφορά την τραγωδία των τρένων στα Τέμπη. Σχετική με την ασφάλεια στην εργασία ανακοίνωση των απολυμένων των Πετρελαίων. Δεν υπάρχουν προεκλογικά νέα από την τοπική ΝΔ, δήλωσε χθες ο πρόεδρος της νομαρχιακής Μπάμπης Δράκος. Αύριο το απόγευμα εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας για τους μικρομεσαίους επαγγελματίες. Σήμερα θα ανακοινώσει υποψηφίους και το όνομα του συνδυασμού του ο Μπάμπης Χρυσανίδης. Προς το τέλος του μήνα η πρώτη προεκλογική εκδήλωση του Θόδωρου Μουριάδη. 15 τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας έστειλε η Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων Νεαπόλεως Θάσου στους σεισμόπληκτους της Τουρκίας. Ενημερωτική ανακοίνωση για τη διαδικασία εγγραφών στην Α’ τάξη δημοτικών σχολείων εξέδωσε χθες η Πρωτοβάθμια Καβάλας.

 

Τα ΚΑΠΗ του Δήμου Καβάλας τίμησαν την ημέρα της γυναίκας, στην εκδήλωση παρουσιάστηκε το βιβλίο της Λέλας Γράσου. Αύριο το απόγευμα στο Άπαρτο εκδήλωση εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας με θέμα τη γυναίκα. Φωτογραφίες της Έλενας Ζουμπουλίδου.  Παράταση δίνει η ΠΕ Καβάλας στην προθεσμία για τα αιτήματα συλλόγων χρηματοδότησης των εκδηλώσεων τους.

 

Όλος ο ΑΟΚ ήταν χθες στην κηδεία του Ιορδάνη Αδαμάκη. Κομβικά τα ματς που έρχονται, δήλωσε ο προπονητής του Βύρωνα Μπάμπης Καζεπίδης.

Προηγούμενο άρθρο

18 Μαρτίου οι εκλογές στο Σύλλογο Αγροτών Δήμου Νέστου

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο