Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2023

Πολύ πιθανή είναι η προσωρινή διακοπή εργασιών στον Άγιο Νικόλαο, μετά από σχετικό αίτημα των επαγγελματιών της περιοχής. Εξετάζεται το έργο να συνεχιστεί τον Οκτώβρη, μετά το τέλος της τουριστικής περιόδου. Δεν επηρεάζονται οι εκτελούμενες εργασίες στις οδούς Ύδρας και Κουντουριώτου, αυτές άλλωστε τελειώνουν εντός των ημερών. Το αίτημα τέθηκε υπόψη των εμπλεκόμενων στο έργο, σε συνάντηση που έγινε την Κυριακή. Οριστική απάντηση θα υπάρξει άμεσα κι αφού εξασφαλιστεί το ότι η χρηματοδότηση δεν θα κινδυνεύσει. Χθες υπογράφηκε η σύμβαση για έργο της ΔΕΥΑΚ στην οδό Βουλγαροκτόνου. Αφορά κατασκευή νέου αγωγού ομβρίων.

 

Συνεχίζεται η απαγόρευση κολύμβησης στην Ραψάνη. Αναμένονται ακόμη και σήμερα τα αποτελέσματα των εργαστηριακών αναλύσεων στα δείγματα νερού της θάλασσας. Ένα ακόμη φορτηγό φράκαρε χθες στη στενή οδό Κόδρου, ο δρόμος έκλεισε για περίπου 20 λεπτά. Πρόστιμο τουλάχιστον 100 ευρώ στον συμπολίτη που άδειασε το διαμέρισμα του, μεταφέροντας παλιά έπιπλα και ηλεκτρικές συσκευές στην οδό Χαριλάου Τρικούπη. Προσωπικό του ΕΚΑΒ Καβάλας επανέφερε μετά από ανακοπή 34χρονη τουρίστρια που διέμενε σε δωμάτιο ξενοδοχείου. Η άτυχη γυναίκα νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο. Κολυμβητής από τη Δράμα σώθηκε την Κυριακή στους Αμμόλοφους χάρη στην κινητοποίηση του ναυαγοσώστη.

 

Στις 12 το μεσημέρι ο Χρήστος Μέτιος θα βρίσκεται σε εκδήλωση διαβούλευσης για θέματα υγείας, εκδήλωση στην αίθουσα «Νικόλαος Μάρτης». Κατάσταση «επιστράτευσης» σε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ για τα ψηφοδέλτια των Περιφερειακών εκλογών στην ΠΕ Καβάλας. Έναν ακόμη υποψήφιο του παρουσίασε ο Γιάννης Εριφυλλίδης, υποψηφίους στη ΔΕ Ορφανού ανακοίνωσε η Μαρία Βαρύτη. Τέλος του μήνα θα αποφασίσει αν θα είναι υποψήφια στις δημοτικές εκλογές στην Καβάλα η Έλσα Βακιρτζή.

 

Από χθες το βράδυ και για άγνωστο επόμενο διάστημα απαγορεύεται η κίνηση ανθρώπων και οχημάτων στα δάση της Θάσου λόγω αυξημένου κινδύνου πυρκαγιάς. Επιμένουν οι στρατιωτικοί, ζητούν εκ νέου ελεύθερη διέλευση από τα διόδια της Νέας Καρβάλης. Λεπτομέρειες για την εκδήλωση στην αγορά στις 22 Αυγούστου ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος. Άτομο με προβλήματα όρασης ταλαιπωρήθηκε κατά το ταξίδι του με το φέρι μποτ προς το νησί της Θάσου. Νέα σύλληψη διακινητή στο Ν. Καβάλας, 4 οι παράνομοι μετανάστες. Καρδιογράφο στην Αυλή θα κάνει δώρο σήμερα ο Αλέξης Πολίτης.

 

Ο Τάσος Ζαχαρόπουλος μεταφέρει έργα του πατέρα του Γιάννη σε έκθεση ζωγραφικής στη Μύκονο. Η βραβευμένη ταινία «Πίσω από τις θυμωνιές» προβάλλεται την Πέμπτη στα Λιμενάρια. Παρούσα θα είναι η σκηνοθέτης της ταινίας με καταγωγή από τη Θάσο, Ασημίνα Προέδρου.

 

Συνεχίζονται οι προπονήσεις του ΑΟΚ, τέλος της εβδομάδας το πρώτο φιλικό στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό. Θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Καβάλας ο Απόλλωνας Χρυσοχωρίου.

 

Προηγούμενο άρθρο

ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ σε κατάσταση «επιστράτευσης» για τις εκλογές στην Περιφέρεια ΑΜΘ

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο