Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 8 ΟΚΤΩΒΡΗ 2024

  Έντονες είναι οι φήμες σύμφωνα με τις οποίες θα αργήσει κι άλλο η εγκατάσταση του ιδιώτη στο νέο λιμάνι. Η Europort που θα το λειτουργεί ως εκπρόσωπος της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ενημέρωσε ότι δεν θα έρθει στην Καβάλα για νέες επαφές με άλλους εμπλεκόμενους. Άγνοια δηλώνει ο ΟΛΚ, ο οποίος έχει στο μυαλό του προηγούμενο χρονοδιάγραμμα. Παράδοσης παραλαβής 21 Οκτώβρη και λειτουργία του λιμένα από τον ιδιώτη την 1η Νοέμβρη. Εκπρόσωποι της Europort ήρθαν στην Καβάλα τον Σεπτέμβρη, έφυγαν για να ξανάρθουν χθες. Από την περασμένη Παρασκευή ενημέρωσαν ότι οι συναντήσεις που θα γίνονταν τη Δευτέρα 7 Οκτώβρη αναβάλλονται.

 

Στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε χθες το μεσημέρι ηλικιωμένο ζευγάρι από τη Νέα Πέραμο, άνδρας και γυναίκα είχαν μεταξύ τους οικογενειακό επεισόδιο όπου ο ένας τραυμάτισε τον άλλο με μαχαίρι. Συνεχίζεται τον Χειμώνα η δεύτερη φάση των έργων επέκτασης και αναβάθμισης στο ξενοδοχείο Μακρύαμμος στη Θάσο. Ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος ερεύνησε τη δομή φιλοξενίας προσφύγων αλλά δεν βρήκε τις ναρκωτικές ουσίες που καταγγέλθηκε ότι υπάρχουν. Συνελήφθη αλλοδαπός, είναι ο δράστης κλοπής και απόπειρας κλοπής σε κατάστημα στο κέντρο της πόλης τα ξημερώματα της Κυριακής. Μετά τη χθεσινή ακροαματική διαδικασία, η δίκη στο Εφετείο για τις εκδηλώσεις της Νομαρχίας Καβάλας που δεν έγιναν ποτέ αλλά πληρώθηκαν, θα συνεχιστεί την Πέμπτη.

 

Ολοκληρώθηκε χθες βράδυ με επιτυχία η έκθεση KavalaExpo 2024.  Συνταξιούχοι από την Καβάλα θα λάβουν μέρος σε πανελλαδικό συλλαλητήριο διαμαρτυρίας τον Νοέμβρη στην Αθήνα. Την Κυριακή εκλογές για τους συνταξιούχους δημοσίους υπαλλήλους. Μέχρι το τέλος του μήνα η Ι. Μητρόπολη θα δέχεται αιτήσεις για τις 10 υποτροφίες φοιτητών, όλες στη μνήμη του Μακαριστού Προκόπιου. Οι εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ Καβάλας καλούν αυτούς που ψήφισαν νέο πρόεδρο προχθές, να προσέλθουν όλοι στην επαναληπτική διαδικασία την ερχόμενη Κυριακή.

 

Την Κυριακή η Καβάλα τιμά τον Μακεδονικό αγώνα. Σε εκδήλωση στη Λευκάδα βρέθηκαν εκπρόσωποι της ομάδας των Παραμυθάδων. Εκδρομή στο οχυρό Ρούπελ και τη λίμνη Κερκίνη οργανώνει για τις 20 Οκτώβρη η ΕΛΜΕ Καβάλας.

 

Με νέο προπονητή αύριο στην Καβάλα ο Αστέρας Τρίπολης, απομακρύνθηκε ο Μακελελέ.

 

Προηγούμενο άρθρο

Οι συνταξιούχοι δεν ξεχνούν συναδέλφους που έφυγαν από τη ζωή (φωτογραφίες)

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο