Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024

Ξεκίνησαν χθες οι Καλοκαιρινές εκπτώσεις στην αγορά της Καβάλας. Την αντίδραση των καταναλωτών την περιμένουμε σήμερα, με το διευρυμένο ωράριο κατά τις απογευματινές και βραδινές ώρες. Οι εκπτώσεις μεγάλες και πραγματικές, καλούν σε αγορές τόσο τους ντόπιους όσο και τους τουρίστες. Συνεχίζουν να διαμαρτύρονται οι μικρομεσαίοι για τη φορολόγηση τους με τα τεκμήρια. Παράταση της προθεσμίας για την κατάθεση των φορολογικών δηλώσεων ζητούν οι λογιστές, πιέζουν για αλλαγές στο φορολογικό νόμο τα Επιμελητήρια.

 

4 με 7 Οκτώβρη στο εκθεσιακό κέντρο της Νέας Καρβάλης η φετινή έκθεση «KavalaExpo 2024». Δύο κρουαζιερόπλοια αύριο το πρωί στην Καβάλα, ρυθμίστηκε ο τρόπος συνύπαρξης με τα φέρι μποτ και το πλοίο της γραμμής «Aqua Blue». Χωρίς επαρκή φωτισμό το λιμάνι της Νέας Ηρακλείτσας. Απαραίτητη νέα ρύθμιση στη λειτουργία των φωτεινών σηματοδοτών μπροστά από την Ιχθυόσκαλα ώστε να ευνοείται η είσοδος και έξοδος των οχημάτων στην πόλη μέσω της οδού Τενέδου.

 

«Η πλειοψηφία των μελών και των ψηφοφόρων θέλει την ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε χθες ο Κώστας Μορφίδης. Επίσημη ανακοίνωση του Δήμου για την ολοκλήρωση της παρέμβασης στο χώρο εκδηλώσεων στο Φρούριο. Ρεπορτάζ της ΕΤ3 προβάλει το μπλε καβούρι που αλιεύεται σε περιοχές κοντά στην Κεραμωτή. «Δήμαρχοι και εργολάβοι βγάλανε βρώμα στο μεϊντάνι» ο τίτλος άρθρου του Χρήστου Ποτόλια. 10 συλλήψεις για παραβάσεις ναρκωτικών στην ΑΜΘ, δύο εξ αυτών στο Δήμο Παγγαίου. Περίπου 40.000 ευρώ θα στοιχίσει στο Δήμο Παγγαίου η εκδήλωση της Λευκής Νύχτας στην Ελευθερούπολη την 1η Αυγούστου. Στα συνηθισμένα για την εποχή επίπεδα και την προηγούμενη εβδομάδα τα τεστ για τον κορωνοϊό. Υπήρξε ένα θετικό περιστατικό στην Καβάλα.

 

Ολοκληρώθηκε επιτυχία το Διεθνές σχολείο που διοργάνωσε στο Πανεπιστήμιο της Καβάλας το τμήμα Χημείας. Η Θρακική Εστία έλαβε μέρος στο αντάμωμα συλλόγων της Θράκης, έγινε τις προηγούμενες ημέρες στην Ορεστιάδα. Το βράδυ του Σαββάτου το λαϊκό γλέντι του συνοικιακού συλλόγου Αγίου Κωνσταντίνου, θα γίνει στην αυλή του 9ου δημοτικού. Η Αμερικάνικη κομεντί Φρίμοντ από σήμερα στον θερινό κινηματογράφο Ζέφυρο.

 

Χωρίς επίσημες ανακοινώσεις και η χθεσινή μέρα για τον ΑΟΚ. Με έναν ή και δύο εκπροσώπους του στην αυριανή συνέλευση της SL2. Άδεια λειτουργίας για 3 επόμενα χρόνια έλαβαν οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Παγγαίου στην είσοδο της Ελευθερούπολης.

 

Προηγούμενο άρθρο

«Κόκκινο» μακράς διάρκειας στο δρόμο για τη θάλασσα!

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο