Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΜΑΗ 2016

Το σωματείο των εργαζομένων στη ΒΦΛ καταθέτει εντός της ημέρας αίτημα στο Υπουργείο Εργασίας προκειμένου να πραγματοποιηθεί τριμερής συνάντηση για τις γνωστές διαφωνίες με την εταιρία. Το αίτημα υποστηρίζεται και από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας. Χθες το απόγευμα έγινε δυναμικό συλλαλητήριο στην πλατεία Καπνεργάτη. Το βράδυ για μία περίπου ώρα έσβησαν τα φώτα σε κεντρικά σημεία της πόλης, ενέργεια του Δήμου Καβάλας – συμπαράσταση στους εργαζόμενους των λιπασμάτων. Σήμερα για τον ίδιο λόγο οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ συναντούν την Υφυπουργό Βιομηχανίας κ. Τζάκρη.

Μέτρα ασφαλείας λαμβάνει στον Νομό Καβάλας η κτηνιατρική υπηρεσία μετά από υπόνοιες για κρούσμα οζώδους δερματίτιδας σε μονάδα του Χαλκερού. Τα αποτελέσματα αναλύσεων θα γίνουν γνωστά ως το μεσημέρι. Αν το κρούσμα επιβεβαιωθεί θα είναι το πρώτο στον Νομό Καβάλας μετά τον Οκτώβρη. Τα ζώα της μονάδας δεν ήταν εμβολιασμένα κατά της νόσου. Ασφαλτόστρωση στην οδό Ερυθρού Σταυρού. Θα γίνει λωρίδα λωρίδα. Αφορά την τελική στρώση υλικού που εξασφαλίζει τον βιοκλιματικό χαρακτήρα του δημοτικού έργου. Και χθες κλειστή η Βενιζέλου. Ολοκληρωθεί τις εργασίες της η ΔΕΗ. Πιθανή παράταση των εργασιών στην Βενιζέλου για έναν μήνα δηλαδή για όλο τον Ιούνιο. Ξανάρχισε το έργο στην οδό Πιπίνου. Συνεχίζεται σε Καβάλα και Κρηνίδες η διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του προγράμματος της επισιτιστικής βοήθειας.

Με βασικό θέμα τα έργα του νέου ΕΣΠΑ συνεδριάζει το απόγευμα το Περιφερειακό Συμβούλιο. Ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Μάρκος Δέμπας ανακοίνωσε χθες ότι παραιτήθηκε ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Πάρκου Τάσος Τσολάκης. Ο υποψήφιος επενδυτής στα Λουτρά των Ελευθερών ισχυρίζεται ότι θα επισκεφθεί το γραφείο του Θόδωρου Μαρκόπουλου την ερχόμενη εβδομάδα. Καλύπτουν πλήρως τους συναδέλφους τους, που δεν κάνουν τις πρακτικές εξετάσεις για την απόκτηση διπλώματος οδήγησης, οι συνδικαλιστές της Π.Ε. Καβάλας. Σχετική ανακοίνωση με ευθύνες στην Κυβέρνηση εκδόθηκε χθες. Γυναίκα από την Νέα Καρβάλη φιλοξενεί σε διαμερίσματα της 6 οικογένειες προσφύγων. Νίκος Παναγιωτόπουλος και Θόδωρος Μαρκόπουλος ήταν χθες στην τελετή εγκαινίων του ΤΑΡ. Άρχισε η προετοιμασία των ακτών για την καλοκαιρινή περίοδο. 20 διαφορετικές εκδηλώσεις, οι περισσότερες στην οδό Ομονοίας περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Λευκής Νύχτας την Παρασκευή 27 Μάη.

 

Το απόγευμα εκδήλωση για την υπέρταση από τον Ιατρικό Σύλλογο. Δύο εκδηλώσεις για την διεθνή ημέρα μουσείων, στο αρχαιολογικό μουσείο και στο μουσείο προσφυγικού ελληνισμού. Για την επέτειο της γενοκτονίας των Ποντίων εκδήλωση σήμερα στο 2ο Δημοτικό Σχολείο της Νέας Περάμου.

 

Στο Σουφλί με το Διδυμότειχο παίζει το απόγευμα ο Ηρακλής Καβάλας. Ο Δημήτρης Αθανασιάδης υποψήφιος να ενταχθεί στο δυναμικό της Ένωσης. Επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον του ΑΟΚ για τον Αντώνη Λαδάκη.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Ασφαλτόστρωση στην Ερυθρού Σταυρού

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωϊνά απο τον Νίκο Γενικόπουλο