Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΝΟΕΜΒΡΗ 2016

Ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος υπέγραψε χθες απόφαση δημοσιονομικής διόρθωσης με την οποία ο Δήμος Καβάλας πρέπει να επιστρέψει στη Διαχειριστική Αρχή 200.000 ευρώ. Πρόκειται για χρήματα που αφορούν σφάλματα στην εκτέλεση του έργου ανακαίνισης 4ου Γυμνασίου- Πειραματικού Γυμνασίου Καβάλας από το 2011 έως το 2014. Τα χρήματα αυτά διεκδίκησε ο Δήμος Καβάλας από τον ανάδοχο, ο οποίος κατέθεσε αίτηση θεραπείας στην Αποκεντρωμένη. Η αίτηση του εργολάβου έγινε δεκτή. Ο Δήμος Καβάλας μπορεί να προσφύγει κατά της απόφασης Μέτιου. Χθες ο Περιφερειάρχης όρισε αναπληρωτή του τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς.

 

Το κρουαζιερόπλοιο Αμαντέα κατέπλευσε χθες στο λιμάνι, τελευταίο του 2016. Φέτος τα κρουαζιερόπλοια που ήρθαν στην Καβάλα ήταν 19. Ίδιος φαίνεται ότι θα είναι ο αριθμός τους και το 2017. 6 περίπτερα προσπάθησε να νοικιάσει σε ιδιώτες χθες ο Δήμος Καβάλας. Τα κατάφερε για δύο. Ένα από τα 6 περίπτερα αποδείχθηκε ότι είναι αρμοδιότητας του ΟΛΚ. Αρχίζουν εντός των ημερών οι διαδικασίες στον ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας για την εκλογή νέας νομαρχιακής επιτροπής. Φήμες κάνουν λόγο για επίσκεψη Τσίπρα στην Κομοτηνή μεθαύριο. Το σχέδιο τουριστικής προβολής του νέου έτους συζήτησαν στο Δήμο Παγγαίο. Σε διαβούλευση ο κανονισμός λαϊκής αγοράς στην Καβάλα.

 

5 άτομα συνελήφθησαν στην Τούζλα επειδή έπαιζαν απαγορευμένα ηλεκτρονικά παιχνίδια. 34χρονος συνελήφθη στην Καβάλα για κατοχή ηρωίνης βάρους 2 περίπου γραμμαρίων. Τροχαίο υλικών χθες το μεσημέρι κοντά στον κόμβο Φαλήρου. Συνεδριάζει το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Νέστου. Το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας θα συνεδριάσει την Δευτέρα. Δεν είναι σίγουρο ότι θα γίνει την Παρασκευή η εκδήλωση της ΝΟΔΕ με ομιλήτρια την βουλευτή Νίκη Κεραμέως.

 

Το απόγευμα εκδήλωση για τα παιδιά στη Δ. Βιβλιοθήκη με τους Παραμυθάδες. Τρόφιμα για το πρόγραμμα επισιτιστικής βοήθειας μοίρασε η Ιερά Μητρόπολη. Μαθητές και καθηγητές του 3ου Λυκείου έλαβαν μέρος σε συνέδριο στην Κύπρο. Παράταση ως τις 12 Δεκέμβρη έλαβε η έκθεση εφευρέσεων και μουσικών οργάνων των αρχαίων ελλήνων.

 

Στην Καλαμαριά παίζει στις 3 το μεσημέρι ο ΑΟΚ, στη Χαλάστρα με τον Καμπανιακό την ίδια ώρα ο Νέστος.

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Λιγότερα από 20 τα κρουαζιερόπλοια του 2017;

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωϊνά απο τον Νίκο Γενικόπουλο