Dark Mode Light Mode

Δεν εξιχνιάζεται η κλοπή ελιών στο Ποδοχώρι

Η Αστυνομία ερεύνησε και ερευνά το περιστατικό της κλοπής μεγάλης ποσότητας ελιών από αγρόκτημα στην περιοχή του Ποδοχωρίου.

Έγινε στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας, νυχτερινές ή απογευματινές ώρες. Δυστυχώς τόσοι άνθρωποι που ρωτήθηκαν, κανείς δεν είδε το παραμικρό. Αναζητήθηκε οπτικό υλικό από κάμερες που υπάρχουν στην ευρύτερη περιοχή.

Είναι κάμερες από εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών. Ούτε αυτές πρόσφεραn κάτι το συγκεκριμένο. Οι έρευνες συνεχίζονται μεν, με λίγα στοιχεία δε. Δύσκολα η υπόθεση θα εξιχνιαστεί, παρά τις πολλές προσπάθειες που γίνονται.

Ούτε εμφανίστηκε κάτι μη αναμενόμενο και σχετικό με το θέμα στα ελαιοτριβεία της περιοχής. Θα ήταν περίεργο άλλωστε το προϊόν κλοπής να βρεθεί τόσο γρήγορα σε ένα ελαιοτριβείο. Πολύ περισσότερο του Παγγαίου.

Οι γενικότερες εκτιμήσεις είναι ότι όποιος ή όποιοι έκλεψαν τις ελιές (μαζί με τα ελαιόπανα) γνώριζαν. Γνώριζαν ότι στο συγκεκριμένο αγρόκτημα υπάρχουν δέντρα με καρπό. Γνώριζαν την περιοχή κτλ. Εξ αυτού του λόγου οι υποψίες στρέφονται όχι σε περαστικούς αλλά σε ανθρώπους που κινούνται (ή και κατοικούν) στην ίδια περιοχή.

Προηγούμενο άρθρο

Συνεργασία για μια μεγάλη εκδήλωση για τα ΑμεΑ στην Καβάλα

Επόμενο άρθρο

Μουριάδης, Ιακωβίδης στο ΔΕΔΔΗΕ Καβάλας