• 29 Ιουνίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. Looking for a cutting-edge trading platform? Immediate Edge offers state-of-the-art tools for modern traders.

ΔΕΥΑΚ: Υπογράφηκε η Σύμβαση για την κατασκευή νέου δικτύου αποχέτευσης ομβρίων στις οδούς Αλαμάνας και Βουλγαροκτόνου

 ΔΕΥΑΚ: Υπογράφηκε η Σύμβαση για την κατασκευή νέου δικτύου αποχέτευσης ομβρίων στις οδούς Αλαμάνας και Βουλγαροκτόνου

Ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, ο Πρόεδρος της ΔΥΑΚ, Απόστολος Χρόνης και ο εκπρόσωπος της Ε.Ε «ΜΕΓΚΛΗΣ ΚΟΝΣΤΡΑΞΙΟΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟΛΗΠΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ», Ιωάννης Χατζηιωάννου, υπέγραψαν την Δευτέρα 7 Αυγούστου 2023 την Σύμβαση του έργου που αφορά στην «Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης ομβρίων στις οδούς Αλαμάνας και Βουλγαροκτόνου πόλης Καβάλας».

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Προϋπολογισμός έργου: 150.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ
Χρηματοδότηση: Ίδιοι πόροι της ΔΕΥΑΚ
Χρόνος περάτωσης έργου: Έξι μήνες

ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

Το έργο στοχεύει στην αντιπλημμυρική προστασία της περιοχής των οδών Αλαμάνας και Βουλγαροκτόνου, οι οποίες αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα κατά την περίοδο μεγάλων και έντονων βροχοπτώσεων και εκτελείτε προκειμένου να ανταποκριθεί η ΔΕΥΑ Καβάλας στο αίτημα των ιδιοκτητών της περιοχής, για την αντιπλημμυρική προστασία των ιδιοκτησιών τους από ένα νέο αξιόπιστο αποχετευτικό δίκτυο ομβρίων.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΟΥ

Το νέο δίκτυο θα αποτελείται από αγωγούς διαμέτρου μεταξύ DN (OD) 500mm – DN (OD) 1000 mm, συνολικού μήκους 250 m και θα διέρχεται σε διανοιγμένες οδούς από την υφιστάμενη οδοποιία.
Λόγω του μεγάλου μήκους των αγωγών, θα τοποθετηθούν 6 προκατασκευασμένα φρεάτια επισκέψεως από σκυρόδεμα εσωτερικής διαμέτρου 1,80 m και 6 προκατασκευασμένων φρεατίων επισκέψεως από σκυρόδεμα εσωτερικής διαμέτρου 1,50 m, αφού προηγουμένως αποξηλωθούν τα υφιστάμενα.
Επίσης, θα τοποθετηθούν 23 φρεάτια υδροσυλλογής σε κατάλληλες θέσεις, που θα συνδέονται με τον κύριο αγωγό ομβρίων με αγωγούς διαμέτρου DN (OD) 250 mm.

Πηγή: Δήμος Καβάλας

Διαβάστε επίσης