Dark Mode Light Mode

Διαδοχικές επιτυχίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης – Συλλήψεις 3 Βουλγάρων και ενός Έλληνα

Ειδίκευση σε υποθέσεις τηλεφωνικών εξαπατήσεων αποκτά η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας.

Τις προηγούμενες μέρες εξιχνίασε 4 με 4 συλλήψεις μελών ισάριθμων κυκλωμάτων- συμμοριών. Αν μάλιστα δούμε το θέμα πιο αναλυτικά, τότε οι επιτυχίες είναι περισσότερες μιας και οι εξιχνιάσεις τους τελευταίους μήνες είναι πιο πολλές.

Οι αστυνομικοί στην Καβάλα αντιλαμβάνονται ότι τα κυκλώματα είναι πολλά. Έχουν την ίδια αφετηρία, τη Βουλγαρία. Βούλγαροι έρχονται καθημερινά στην Ελλάδα με αυτόν τον σκοπό. Διαθέτουν πολλές συσκευές κινητών τηλεφώνων και τηλεφωνικούς αριθμούς.

Δρουν οργανωμένα, ζητώντας χρήματα από ηλικιωμένους για υποτιθέμενα περιστατικά που έγιναν σε βάρος συγγενών τους. Σκηνοθετούν, τρομάζουν και με θράσος ζητούν χρήματα για επείγουσες τάχα ιατρικές πράξεις που πρέπει να γίνουν.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ανάμεσα στους 4 συλληφθέντες βρίσκεται και ένας Έλληνας από το Ν. Σερρών. Εξετάζεται το ενδεχόμενο ο Έλληνας να αντέγραψε το Βουλγάρικο σύστημα, προκειμένου και αυτός να εξασφαλίσει πολλά και εύκολα χρήματα.

Οι επιτυχίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας σε αυτόν τον τομέα είναι οι περισσότερες που έχει να παρουσιάσει πανελλαδικά η Ελληνική Αστυνομία. Είναι χαρακτηριστικό ότι κάποιες υποθέσεις όχι μόνο εξιχνιάστηκαν αλλά εξετάστηκαν στη δικαιοσύνη μέσω της αυτόφωρης διαδικασίας!

Προηγούμενο άρθρο

Ο Γιάννης Ιακωβίδης ζητά κατανόηση και υπομονή για τα εκτελούμενα έργα

Επόμενο άρθρο

Νέα αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού στο Ν. Καβάλας