Dark Mode Light Mode

Διακοπή εργασιών στο Υψάριο αποφάσισε η ΥΠΑ

Στις 23 Δεκέμβρη σημειώθηκε σημαντική εξέλιξη στην Αθήνα σχετικά με το έργο της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) στο Υψάριο. Με απόφαση του ο διοικητής της Υπηρεσίας αποδέχθηκε μερικώς το αίτημα του αναδόχου για διακοπή εργασιών.

Η ονομασία του έργου είναι «Περίφραξη, Συντήρηση περιφερειακού δρόμου, H/Μ εξοπλισμός και εγκατάσταση προκατασκευασμένων οικίσκων και ιστών στη θέση ́Υψάριο Θάσου». Η διακοπή εργασιών αποφασίστηκε εξ αιτίας των προβλημάτων που υπήρξαν στον δρόμο προς το Υψάριο από τις βροχές στο τέλος Νοέμβρη.

Τα προβλήματα αυτά εμποδίζουν τον ανάδοχο να βρεθεί στο σημείο του έργου. Προηγήθηκε αυτοψία εκπροσώπων της υπηρεσίας που διαπίστωσαν τα προβλήματα στον ίδιο δρόμο. Ρόλο παίζει και το ότι η Θάσος σε συνέχεια των βροχοπτώσεων του Νοέμβρη κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Κατάσταση στην οποία βρίσκεται ακόμη και σήμερα.

Τέλος στα σχετικά της ίδιας απόφασης υπάρχει και έγγραφο του Δασαρχείου Θάσου που επιβεβαιώνει την προβληματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ίδιος δρόμος.

Προηγούμενο άρθρο

ΟΛΚ: Χωρίς αυξήσεις τα τέλη τραπεζοκαθισμάτων του 2020

Επόμενο άρθρο

Ξανάρχισε το κάπνισμα σε χώρους ανοιχτούς από δύο πλευρές