Dark Mode Light Mode

Διάκριση μαθήτριας του δημόσιου Ι.Ε.Κ. Καβάλας σε διαγωνισμό μαγειρικής (φωτογραφίες)

Ο Διεθνής Διαγωνισμός Μαγειρικής Νοτίου Ευρώπης διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια από την Culinary Professionals Greece σε συνεργασία με τη ΔΕΘ- HELEXPO και υποστηρίζεται από την World chefs (Παγκόσμια Ένωση Αρχιμαγείρων).

Φέτος πραγματοποιήθηκε στις 17-20 Φεβρουαρίου 2023 στο πλαίσιο της Detrop – Oenos έχοντας 400 συμμετέχοντες από 15 χώρες, όπου και διαγωνιστήκαν σε 27 διαφορετικές κατηγορίες. Θερμά συγχαρητήρια στην καταρτιζόμενη Χιονίδου Δέσποινα του τμήματος «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης-Αρχιμάγειρας (Chef)» του Δημόσιου ΙΕΚ Καβάλας όπου συνοδευόμενη από την καθηγήτριά της Δρένου Δέσποινας έλαβε συμμετοχή στην κατηγορία παραδοσιακό πιάτο και διακρίθηκε κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο, παρασκευάζοντας σαρμαδάκια με κιμά (γιαπράκια), τοπικό έδεσμα της περιοχή μας.

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Προηγούμενο άρθρο

Ρεκόρ υψηλής θερμοκρασίας Φεβρουαρίου στο Ν. Καβάλας

Επόμενο άρθρο

Οι μαθητές του Δ2 του 18ου Δημοτικού Σχολείου στείλανε μέσα από το ράδιο Πρωινή 93,7 μήνυμα κατά της ενδοσχολικής βίας