Dark Mode Light Mode
Κοπή 8 επικίνδυνων δέντρων στον Δ. Κήπο
Διευκόλυνση επαγγελματιών – Ειδική κάρτα δωρεάν στάθμευσης
ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024

Διευκόλυνση επαγγελματιών – Ειδική κάρτα δωρεάν στάθμευσης

Σε συμφωνία ήρθαν Δήμος Καβάλας και Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών.

Ξεκινά η διαδικασία προκειμένου επαγγελματίες -μέλη των σωματείων- να επωφεληθούν και να χρησιμοποιούν ειδική κάρτα. Με αυτήν θα μπορούν να σταθμεύουν δωρεάν στο κέντρο αλλά για λίγη ώρα, προκειμένου να εξυπηρετήσουν πελάτες τους.

Η κάρτα υπολογίζεται ότι θα δοθεί το πολύ σε 100 επαγγελματίες για τα επαγγελματικά τους οχήματα. Θα την χρησιμοποιούν στις ζώνες ελεγχόμενης στάθμευσης και χωρίς να πληρώνουν για τη σύντομη στάθμευση τους. Θα επιβαρυνθούν μόνο ποσό 30 ευρώ για το κόστος κάθε κάρτας.

Η πρόταση κατατέθηκε στο Δήμο από τη διοίκηση της Ομοσπονδίας, συζητήθηκε και το αίτημα έγινε δεκτό. Ήδη στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας υπάρχει σχετική ανακοίνωση.

Εκεί υπάρχουν και πληροφορίες για την έκδοση της κάθε κάρτας: «Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την έκδοσή της είναι τα ακόλουθα: Αίτηση με πλήρη στοιχεία ενδιαφερόμενου. Αναλυτική εκτύπωση στοιχείων επιχείρησης από ΑΑΔΕ.

Εξουσιοδότηση προς τη γραμματεία της Ομοσπονδίας. Αντίγραφο άδειας κυκλοφορίας του ΦΙΧ. Βεβαίωση μέλους από την Ομοσπονδία. Δήλωση επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων. Το κόστος έκδοσης της κάρτας ανέρχεται στα 30 ευρώ και θα έχει ισχύ ενός έτους».

Προηγούμενο άρθρο

Κοπή 8 επικίνδυνων δέντρων στον Δ. Κήπο

Επόμενο άρθρο

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024