Dark Mode Light Mode

Διήμερη εθελοντική αιμοδοσία στη Λέσχη Αξιωματικών

Ο δραστήριος και ιστορικός σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Καβάλας πραγματοποιεί σήμερα και αύριο την Ανοιξιάτικη εθελοντική του αιμοδοσία.

Ευχαριστεί τον Στρατηγό της ΧΧ Μεραρχίας και τον Διοικητή της Λέσχης Αξιωματικών για τη συνεργασία μιας και η εθελοντική αιμοδοσία θα γίνει εκεί. Και τις δύο ημέρες από τις 8 το πρωί ως τις 2.30 το μεσημέρι.

Στον ίδιο τόπο και τις ίδιες ώρες ο σύλλογος θα συγκεντρώνει και δείγματα σάλιου σε μια προσπάθεια αναζήτησης εθελοντών για τη δωρεά μυελού των οστών. «Υπάρχει μεγάλη ανάγκη για αίμα» επαναλαμβάνει μιλώντας στην Πρωινή ο εκπρόσωπος του συλλόγου κ. Γιώργος Βασιλειάδης.

Η πρόσκληση προς τους Καβαλιώτες αναφέρει τα ακόλουθα: «Σας προσκαλούμε στο 71ο Διήμερο Εθελοντικής Αιμοδοσίας που διοργανώνει ο σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών της ΠΕ Καβάλας, την Παρασκευή και Σάββατο στις 24 και 25 Μαΐου (ώρες 8:00-14:30), στη Λέσχη Αξιωματικών Καβάλας. Με 10 λεπτά απ τον χρόνο μας, προλαβαίνουμε να σώσουμε άλλη μία ζωή».

Την περασμένη Κυριακή 19 Μάη πραγματοποιήθηκε με επιτυχία εθελοντική αιμοδοσία στη Νέα Καρβάλη. Στις 12 Μάη εθελοντική αιμοδοσία έγινε στην Κεραμωτή. Πριν το Πάσχα είχαν γίνει εθελοντικές αιμοδοσίες στη Θάσο (Σωτήρος, Καλλιράχη, Ραχώνι, Μαριές, Παναγία Ποταμιά), στο Ορφάνι και στο εργοστάσιο των Λιπασμάτων. Μεταξύ των εργαζόμενων. Σε όλες αυτές τις δράσεις συμμετέχει το προσωπικό του Σταθμού Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καβάλας.

(φωτογραφία αρχείου)

Προηγούμενο άρθρο

Τα σχολεία- νηπιαγωγεία του Νομού με δεύτερο τμήμα λόγω αύξησης μαθητών

Επόμενο άρθρο

Ο καπετάνιος Χρήστος Τζανάκος προτείνει εργασίες εκβάθυνσης του κεντρικού λιμανιού