Dark Mode Light Mode

Δικαστικό Μέγαρο Καβάλας: Ως τον Δεκέμβρη νέο σύστημα ψύξης-θέρμανσης

Αρχές Σεπτέμβρη το δημόσιο δια της εταιρίας του «Κτιριακές Υποδομές ΑΕ» κατέληξε στον ανάδοχο του έργου αντικατάστασης του συστήματος ψύξης- θέρμανσης στο Δικαστικό Μέγαρο Καβάλας.

Το έργο -γίνεται προφορικά γνωστό ότι- θα εκτελεστεί άμεσα και θα έχει ολοκληρωθεί πριν το τέλος του έτους. Η αλλαγή θα γίνει σε μονάδες ψύξης- θέρμανσης στην οροφή. Θα χρειαστεί μεγάλος γερανός για να απομακρύνει τις υφιστάμενες και στη θέση τους να εγκαταστήσει τις καινούργιες.

Σύμφωνα με την απόφαση της διοίκησης της εταιρίας Κτιριακές Υποδομές ΑΕ «… αποφασίζεται η ανακήρυξη προσωρινού αναδόχου για τον διαγωνισμό: «Έλεγχος και Αποκατάσταση βλαβών στο σύστημα ψύξης του Δικαστικού Μεγάρου Καβάλας, μετά των απαιτούμενων αντικαταστάσεων (Αντικατάσταση δύο (2) ψυκτών στο δώμα του Δικαστικού Μεγάρου Καβάλας)», προϋπολογισμού 250.000,00€, πλέον ΦΠΑ 24% 60.000,00€, σύνολο 310.000,00€, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%, την εταιρεία (αναφέρεται όνομα εταιρίας των Αθηνών), η προσφορά της οποίας ανέρχεται σε 144.980,00€, πλέον ΦΠΑ 24% 34.795,20€, σύνολο 179.775,20€ (Ποσοστό έκπτωσης: 42,01%)».


Συνεχίστηκε όλη την εβδομάδα στο Δικαστικό Μέγαρο Καβάλας σεμινάριο σχετικά με τις τηλεδίκες.

Εξοπλισμός υπάρχει στο δικαστήριο της Καβάλας. Εδώ και καιρό. Ενημερώθηκαν για τη χρήση του δικαστικοί υπάλληλοι και δικαστές. Η εκπαίδευση τους έγινε ανά γκρουπ. Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας Γιώργος Γραμμένος που ρωτήθηκε σχετικά, απάντησε ότι δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για την έναρξη των τηλεδικών.

Προηγούμενο άρθρο

Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Παγγαίου για εναέρια αντιχαλαζική προστασία

Επόμενο άρθρο

Άλεξ Χαντιτάτζι για την Αλάνα: «Το έργο αρχίζει τον Δεκέμβρη, πουλήσαμε το 91% των κατοικιών»