Dark Mode Light Mode

Δικαστήρια μετά το Πάσχα

Πλήθος κόσμου βρισκόταν χθες από το πρωί έως το μεσημέρι στο δικαστικό μέγαρο Καβάλας, αφού πραγματοποιήθηκαν οι τελευταίες συνεδριάσεις των δικαστηρίων πριν από τη γιορτή του Πάσχα. Ταυτόχρονα συνεδρίασε το Μονομελές και το Δικαστήριο Ανηλίκων. Οι υποθέσεις για τους ανήλικους ήταν πάρα πολλές όπως πάντα.

Λόγω της βροχή οι περισσότεροι πολίτες και φυσικά οι δικηγόροι, μετακινήθηκαν προς το δικαστικό μέγαρο με τα αυτοκίνητά τους. Ο χώρος που συνήθως χρησιμοποιείται ως πάρκινγκ γέμισε από οχήματα. Για την παρακείμενη οδό του δικαστικού μεγάρου ο λόγος, καθώς και για το χώρο έμπροσθεν του καταστήματος που βρίσκεται παραπλεύρως του δικαστηρίου. Στο κατάστημα συνεχίζονται οι εργασίες προκειμένου να λειτουργήσει. Κανείς δε γνωρίζει τι θα συμβεί με τη στάθμευση των οχημάτων όσων επισκέπτονται το δικαστικό μέγαρο. Πάντως αποδεικνύεται ότι το δικαστικό μέγαρο Καβάλας δε μπορεί να λειτουργήσει χωρίς το συγκεκριμένο, έστω και άτυπο χώρο στάθμευσης.

Οι επόμενες δίκες στο δικαστικό μέγαρο Καβάλας προγραμματίζονται για τις ημέρες μετά το Πάσχα. Φυσικά έκτακτα περιστατικά, όπως για παράδειγμα αυτόφωρα και ασφαλιστικά μέτρα, θα δικάζονται κανονικά και τη Μεγάλη Εβδομάδα.

 

******

Προηγούμενο άρθρο

Η σιδηροδρομική σύνδεση και το δίκτυο του Φ.Α.

Επόμενο άρθρο

Πέρασαν τα χειρότερα για την υπηρεσία καθαριότητας;