Dark Mode Light Mode

Δημιουργία δανειστικής βιβλιοθήκης στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας

Στη δημιουργία δανειστικής βιβλιοθήκης προχώρησε ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, Αχιλλέας Γερόπουλος, υιοθετώντας την πρόταση της Εντεταλμένης Συμβούλου του Δήμου Καβάλας, σε θέματα Πολιτισμού, Επιστημών και Έμφυλης βίας, Στέλλα Αργυρίου, η οποία φέρει τον γενικό τίτλο “Διαβά-ΖΩ”.

Το πρωί της Δευτέρας 30 Σεπτεμβρίου 2024, παρουσία του Δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη, παραδόθηκαν τα πρώτα βιβλία που δώρισε ο Δήμος Καβάλας στη διοίκηση του ιδρύματος, προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία διάθεσης βιβλίων, λογοτεχνικών πονημάτων και ειδικών εκδόσεων τόσο από τους επίσημους φορείς, όσο και από τους πολίτες.

Δηλώσεις

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΘΟΔΩΡΟΣ ΜΟΥΡΙΑΔΗΣ: “Πρόκειται για μία σημαντική πρωτοβουλία της κ. Αργυρίου και του κ. Γερόπουλου, η οποία θα δώσει τη δυνατότητα στους ασθενείς που είναι σε θέση να διαβάσουν και στους συγγενείς τους, να δανειστούν κάποια βιβλία κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο νοσοκομείο. Καλώ τους συνδημότες μας να στηρίξουν τη συγκεκριμένη δράση και να χαρίσουν με τη σειρά τους τα βιβλία που έχουν διαβάσει για να γεμίσουμε τις βιβλιοθήκες που θα λειτουργούν σε κάθε όροφο”.

ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΕΜΦΥΛΗΣ ΒΙΑΣ, ΣΤΕΛΛΑ ΑΡΓΥΡΙΟΥ: “Βρισκόμαστε σε αγαστή συνεργασία με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Καβάλας και το νοσηλευτικό προσωπικό, προκειμένου να δημιουργήσουμε κάποιες στιγμές ανακούφισης για τους ασθενείς και τους συγγενείς τους, αφού όλοι ξέρουμε πόσο σημαντική είναι η επίδραση του διαβάσματος σε τέτοιες περιπτώσεις. Καλώ, λοιπόν, τους συνδημότες να κάνουμε όλοι μαζί μια ανακύκλωση γνώσης και να δωρίσουμε κάποια από τα βιβλία στη διοίκηση του νοσοκομείου Καβάλας. Ένα βιβλίο είναι πάντα μία καλή παρέα για όσους βρίσκονται σε δύσκολη θέση”.

πηγή: Δήμος Καβάλας 

Προηγούμενο άρθρο

Πως να διακοσμήσεις το φοιτητικό σου σπίτι εύκολα & πρωτότυπα!

Επόμενο άρθρο

Χωρίς αποδοκιμασίες η ομιλία του Παύλου Γερουλάνου στην Καβάλα - Τι δήλωσε για τον ΑΟΚ (videos)