cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. Looking for a cutting-edge trading platform? Immediate Edge offers state-of-the-art tools for modern traders.

Δημήτρης Λυμπεράκης: «Υπάρχουν κι αυτά τα παιδιά…»

 Δημήτρης Λυμπεράκης: «Υπάρχουν κι αυτά τα παιδιά…»

Υπάρχουν κι αυτά τα παιδιά που την φυσική αδυναμία τους τη μετατρέπουν σε δύναμη. Υπάρχουν κι αυτοί οι αθλητές που ξεπερνούν τον εαυτό τους, που νικούν τις πολλαπλές δυσκολίες, που τιμούν την χώρα μας.

Αυτή η ομάδα με δύναμη ψυχής ανέβασε στις 29/06/24 στο τρίτο σκαλί του βάθρου των νικητών την Ελλάδα στους πανευρωπαικούς αγώνες στη Μάλαγα της Ισπανίας Αυτή η ομάδα θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2025 στο Τόκιο της Ιαπωνίας.

Διπλά χαρούμενος, διότι στην ομάδα συμμετέχει κι ένα δικό μας παιδί από την Ελευθερούπολη, ο Δαμιανός Κωνσταντάρας Στις 27 Μαΐου είχαμε φιλοξενήσει τον Δαμιανό, την Αλεξάνδρα Δήμογλου και την προπονήτρια Κατερίνα Δράκου στο Γυμνάσιο Ν. Περάμου και είχαν μιλήσει στα παιδιά για την υπέρβαση της φυσικής αδυναμίας τους και τη μετατροπή της σε δύναμη και επιμονή

Ακόμη θυμάμαι την αποστροφή του Δαμιανού: «Αισθάνομαι περήφανος που φορώ το εθνόσημο της χώρας μου» που είχε χειροκροτηθεί από τους μαθητές και τις μαθήτριες Κι εμείς αισθανόμαστε περήφανοι που μας εκπροσωπείτε παιδιά και διδάσκετε ήθος.

Λυμπεράκης Δημήτρης

Περιφερειακός Σύμβουλος Καβάλας

Διαβάστε επίσης